Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑπαγωγή δύο Αμερικανίδων τουριστριών στην Αίγυπτο
Θεωρείται ότι οι γυναίκες κρατούνται για λύτρα

Απαγωγή δύο Αμερικανίδων τουριστριών στην Αίγυπτο

Απαγωγή δύο Αμερικανίδων τουριστριών στη χερσόνησο του Σινά από ένοπλους -πιθανόν- Βεδουίνους.

Δύο Αμερικανίδες τουρίστριες απήχθησαν από ενόπλους στη χερσόνησο του Σινά στη Αίγυπτο, σύμφωνα με Αιγύπτιοι αξιωματούχους.

Το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν δέχθηκε επίθεση από μασκοφόρους άνδρες με αυτόματα όπλα, ενώ ταξίδευαν με τρεις άλλους τουρίστες από το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Όρος Σινά προς στο Σαρμ ελ-Σέιχ. Οι ένοπλοι άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή από τους τουρίστες πριν από την αρπαγή του ξεναγού και των δύο γυναικών, βάζοντάς τους με τη βία σε ένα όχημα και κατευθύνθηκαν προς τα βουνά.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου δήλωσε ότι οι ένοπλοι ήταν πιθανά Βεδουίνοι και ότι υπάλληλοι του υπουργείου που συζητούν με τους ηγέτες των φυλών στην περιοχή θα προσπαθήσουν να τους εντοπίσουν.

Θεωρείται ότι οι γυναίκες κρατούνται για λύτρα. Σύμφωνα με την αιγυπτιακή κρατική τηλεόραση, ομάδες της αστυνομίας, καθώς και ένα στρατιωτικό αεροπλάνο αναζητούν τα ίχνη τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024