Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑπτόητοι συνεχίζουν οι τουρίστες να επισκέπτονται το Αιγυπτιακό θέρετρο Sharm el-Sheikh

Απτόητοι συνεχίζουν οι τουρίστες να επισκέπτονται το Αιγυπτιακό θέρετρο Sharm el-Sheikh

Απτόητοι από τις Κυβερνητικές προειδοποιήσεις και αδιαφορώντας για τις παρούσες συνθήκες και τον τρόμο της διεθνούς κοινότηταςαπέναντι στις πιθανές μελλοντικές τρομοκρατικές ενέργειες, πολλοί είναι οι τουρίστες που συνεχίζουν να προτιμούν […]

Απτόητοι από τις Κυβερνητικές προειδοποιήσεις και αδιαφορώντας για τις παρούσες συνθήκες και τον τρόμο της διεθνούς κοινότητας<...>απέναντι στις πιθανές μελλοντικές τρομοκρατικές ενέργειες, πολλοί είναι οι τουρίστες που συνεχίζουν να προτιμούν για τις διακοπές τους το Αιγυπτιακό θέρετρο Sharm el-Sheikh.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων MENA της Μέσης Ανατολής, 4.000 τουρίστες έχουν αφιχθεί τις τελευταίες μέρες με 52 πτήσεις από όλο τον κόσμο στο διεθνές αεροδρόμιο του Sharm El-Sheik.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο Διευθυντής του αεροδρομίου, κ. Yusri Gamal El-Din, “το αεροδρόμιο έχει διαχειριστεί 104 εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, μεταξύ των οποίων και 3 εισερχόμενες από την Ιταλία, οι οποίες μετέφεραν 250 τουρίστες”.

Ακόμα, πρόσθεσε πως “ο αριθμός των Ρώσων τουριστών, που φτάνουν στο Sharm El-Sheik δεν έχει επηρεαστεί, ενώ γκρουπ τουριστών έχουν αφιχθεί από χώρες, όπως Γερμανία, Ουκρανία, Αυστρία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία και Γαλλία.

Από την άλλη, Ιορδανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες δηλώνουν ότι οι πελάτες τους επιμένουν να παραμείνουν στο Sharm El-Sheikh συνεχίζοντας τις διακοπές τους, παρά τους πρόσφατους βομβαρδισμούς που σημειώθηκαν στην περιοχή, ενώ όπως αναφέρουν οι τελευταίοι “η κατάσταση στην πόλη επανέρχεται στην καθημερινότητα της”. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Ιορδανός τουριστικός πράκτορας κ. Nabil Bater, που ασχολείται με πακέτα διακοπών κυρίως για το Sharm El-Sheikh “οι Ιορδανοί που επιστρέφουν από το Αιγυπτιακό θέρετρο, δεν επιστρέφουν γιατί φοβούνται, αλλά γιατί τελείωσαν οι διακοπές τους”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024