Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά Θέματα`Ασχημη χρονιά για τις αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες

`Ασχημη χρονιά για τις αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες

Το 2004 φαίνεται ότι ήταν μία άσχημη χρονιά για τις αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες, αφού τα παράπονα του επιβατικού κοινού ήταν πολύ περισσότερα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με […]

Το 2004 φαίνεται ότι ήταν μία άσχημη χρονιά για τις αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες,<...> αφού τα παράπονα του επιβατικού κοινού ήταν πολύ περισσότερα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ετήσιας έκθεσης για την ποιότητα των προσφερόμενων αεροπορικών υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Ναυτεμπορικής`, σημειώθηκαν περισσότερες καθυστερήσεις στις αφίξεις των πτήσεων τους, ενώ έχασαν και πιο πολλές αποσκευές, με αποτέλεσμα την δυσαρέσκεια των επιβατών.

Επίσης, μόνο 4 από τις 14 αεροπορικές εταιρίες βελτίωσαν την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών τους στη διάρκεια του 2003 – 2004 (AirTran, Atlantic Southeast, JetBlue και United), σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης. Ενώ, όπως σχολιάζει ο κ. Ντιν Χίντλι, ένας εκ των συγγραφέων της μελέτης και επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γουίτσιτα, η ποιότητα των αεροπορικών υπηρεσιών φθίνει, καθώς ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς σε μια εποχή που οι αερομεταφορείς έχουν μειώσει το εργατικό τους δυναμικό”.

Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι οι επτά μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ, απασχολούσαν 12% λιγότερους εργαζομένους το 2004 από ό,τι ένα χρόνο πριν, με βάση τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας του τομέα Μεταφορών. Επίσης, η απόδοση των αερομεταφορέων χειροτέρευσε πέρσι, με το 78,3% των πτήσεων να φθάνουν εγκαίρως, έναντι 82% του 2003.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024