Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑύξηση στους επισκέπτες για MICE περιμένει η Ταϋλάνδη το 2006

Αύξηση στους επισκέπτες για MICE περιμένει η Ταϋλάνδη το 2006

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΑΤΤΑΓΙΑ – IT&CMA 2006: Αύξηση στους επισκέπτες για συνέδρια, ταξίδια κινήτρων και εκθέσεις (MICE) που θα ξεπεράσει το 30% σε σχέση με το 2005 περιμένει η Ταϋλάνδη για το 2006. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες για συμμετοχή σε MICE αναμένεται να φτάσουν τους 750.000, αριθμός που αντιπροσωπεύει το 5% του συνόλου των επισκεπτών της Ταϋλάνδης…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΑΤΤΑΓΙΑ – IT&CMA 2006: Αύξηση στους επισκέπτες για συνέδρια, ταξίδια κινήτρων και εκθέσεις (MICE) που θα ξεπεράσει το 30%<...>σε σχέση με το 2005 περιμένει η Ταϋλάνδη για το 2006. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες για συμμετοχή σε MICE αναμένεται να φτάσουν τους 750.000, αριθμός που αντιπροσωπεύει το 5% του συνόλου των επισκεπτών της Ταϋλάνδης σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κυρία Malinee Kitapanich, διευθύντρια MICE στο γραφείο συνεδρίων και εκθέσεων της Ταϋλάνδης (TCEB), στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της έκθεσης IT&CMA που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Παττάγια της Ταϊλάνδης.

«Περιμένουμε μάλιστα το μερίδιο των επισκεπτών MICE να αυξηθεί με ραγδαίους ρυθμούς και να φτάσει το 10% των συνολικών μας επισκεπτών στο άμεσο μέλλον» τόνισε η κυρία Kitapanich.

Το TCEB ήδη έχει παίξει σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση και η κυρία Kitapanich δεσμεύτηκε ότι θα επενδύσει ακόμα περισσότερο λαμβάνοντας ακόμα σημαντικότερα μέτρα για την επίτευξη του στόχου αυτού μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται:


  • Ένα Κέντρο Πληροφοριών για MICE που θα συγκεντρώσει όλη τη σχετική πληροφορία που χρειάζεται αυτή η αγορά και θα συμβάλλει ακόμα και στην διαδικασία ανάπτυξης επαφών μεταξύ τοπικών και διεθνών εταιριών MICE.
  • Ένα Εκπαιδευτικό Κέντρο που θα παρέχει εκπαίδευση και επιμόρφωση για την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων στην αγορά.
  • Μία Νέα Πολιτική Μάρκετινγκ και Κινήτρων. Μέχρι το 2009 η Ταϋλάνδη θα αποτελεί το κέντρο των δραστηριοτήτων MICE σε όλη την Νοτιο-Ανατολική Ασία. Στο άμεσο μέλλον η Ταϋλάνδη σκοπεύει να διεισδύσει περισσότερο σε αγορές όπως η Ιαπωνία, η Ινδία, η Κίνα και η Γερμανία ενώ μακροπρόθεσμα θα αναζητήσει ανάπτυξη σε νέες αγορές.


Η Παττάγια αλλάζει πρόσωπο

Στο μεταξύ η Παττάγια έχει υποστεί ριζική αναγέννηση με την μεταμόρφωση της παραλιακής ζώνης μετά από ένα επενδυτικό πρόγραμμα 500 εκατ. δολαρίων που άλλαξε την εικόνα της. Με αναβαθμισμένες υποδομές, νέα πολυτελή ξενοδοχεία και σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις η Παττάγια μεταμορφώνεται σε έναν ιδανικό συνεδριακό προορισμό, έχοντας αποκτήσει πιο σύντομη και εύκολη πρόσβαση μετά τη δημιουργία του νέου αεροδρομίου της Μπανγκόκ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024