Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ ζήτηση της αγοράς MICE και των επιχειρηματικών ταξιδιών στηρίζουν την IT&CMA and CTW 2010
Η IT & CMA 2010 έχει πουλήσει ήδη άνω από το 90% του εκθεσιακού της χώρου

Η ζήτηση της αγοράς MICE και των επιχειρηματικών ταξιδιών στηρίζουν την IT&CMA and CTW 2010

Η έκθεση IT & CMA 2010 βλέπει την επιστροφή των εκθετών, που υπόσχονται σημαντική αύξηση των συμμετοχών τους σε αυτή. Διεθνή εκθεσιακά και συνεδριακά γραφεία, όπως αυτά της Ταϊλάνδης, του […]

Η έκθεση IT & CMA 2010 βλέπει την επιστροφή των εκθετών, που υπόσχονται σημαντική αύξηση των συμμετοχών<...> τους σε αυτή. Διεθνή εκθεσιακά και συνεδριακά γραφεία, όπως αυτά της Ταϊλάνδης, του Μπρουνέι, της Ινδονησίας, της Σεούλ και της Κορέας έχουν δεσμευθεί να καταλάβουν μεγαλύτερους χώρους από 20% έως 50%.

“Η αυξημένη συμμετοχή επιβεβαιώνει την επιθυμία της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού για την περαιτέρω επέκταση της συνεδριακής βιομηχανίας στην Ασία. Η επιλογή της έκθεσης IT & CMA αποτελεί μαρτυρία της εμπιστοσύνης τους, ότι το συγκεκριμένο γεγονός μπορεί να προσφέρει ανώτερες επιχειρηματικές προοπτικές”, αναφέρει ο κ. Darren Ng, διευθύνων σύμβουλος της TTG Asia Media, διοργανώτριας της IT & CMA και CTW 2010. Περίπου 5 μήνες πριν την ένραξη της εκδήλωσης από 5 έως 7 Οκτωβρίου, η IT & CMA 2010 έχει πουλήσει πάνω από το 90% του εκθεσιακού της χώρου”.

Η εμπιστοσύνη στην έκθεση παραμένει έντονη παρά τα πρόσφατα γεγονότα στην Μπανγκόκ. “Η ασφάλεια και η ευημερία των συμμετεχόντων είναι ύψιστη προτεραιότητα για μας. Καθώς η ομαλότητα επιστρέφει στην Ταϊλάνδη είμαστε βέβαιοι ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση”, διαβεβαιώνει ο κ. Darren Ng. Ο μακροχρόνιος συνεργάτης της έκθεση, το Συνεδριακό & Εκθεσιακό Γραφείο της ταϊλάνδης (TCEB) έχει επίσης επαναβεβαιώσει την υποστήριξή του και τη δέσμευση για μια επιτυχημένη IT & CMA και CTW 2010.

Η οργανωτική ομάδα παραμένει αισιόδοξη ότι η ζήτηση που υπάρχει από τη βιομηχανία θα παρακινήσει την IT & CMA και CTW 2010 να ξεπεράσει τις πωλήσεις του προηγούμενου έτους και του αριθμού συμμετεχόντων. Εκτός από τις κρατήσεις των εκθετών, οι διοργανωτές έχουν λάβει περισσότερες από 500 αιτήσεις από ενδιαφερόμενους buyers, στελέχη εταιρικών ταξιδίων και ΜΜΕ μέχρι σήμερα. Οι αριθμοί αυτοί προβλέπεται να αυξηθούν, καθώς οι προσπάθειες του μάρκετινγκ αυξάνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας και μέχρι την έναρξη της εκδήλωσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024