Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔημιουργία τριών συνεργαζόμενων boutique hotels στη Μ. Βρετανία

Δημιουργία τριών συνεργαζόμενων boutique hotels στη Μ. Βρετανία

`Σπιτική` φιλοξενία θα προσφέρουν στους επισκέπτες τους τα επόμενα 5 χρόνια τα τρία νεοδημιουργηθέντα και συνεργαζόμενα boutique hotelsστη Μ. Βρετανία. `Νιώστε σαν στο σπίτι σας` αποκαλεί το όραμα του ο […]

`Σπιτική` φιλοξενία θα προσφέρουν στους επισκέπτες τους τα επόμενα 5 χρόνια τα τρία νεοδημιουργηθέντα και συνεργαζόμενα boutique hotels<…>στη Μ. Βρετανία. `Νιώστε σαν στο σπίτι σας` αποκαλεί το όραμα του ο ξενοδόχος Andrew Brownsword, ιδιοκτήτης του Gidleigh Park και του Bath Priory, ο οποίος σε συνεργασία με τον σεφ Michael Caines, τιμημένο με αστέρι από τον οδηγό Michelin, θα ανοίξει φέτος τα δύο πρώτα ξενοδοχεία και τον επόμενο χρόνο το τρίτο. Το πρώτο `Νιώστε σαν στο σπίτι σας` ανοίγει στο Έξετερ τον Σεπτέμβριο (Royal Clarence) και το δεύτερο (Arthouse) στη Γλασκώβη λίγο αργότερα. Το τρίτο της σειράς, στο Καντέρμπουρι, αναμένεται το επόμενο έτος.

Τα ξενοδοχεία θα συνδυάζουν παράδοση, ποιότητα και σύγχρονη αισθητική με λογικές τιμές. Τα δωμάτια θα είναι σε παστέλ χρώματα, διακοσμημένα με ξύλο καρυδιάς και ασβεστόλιθο, και θα διαθέτουν σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας. Το προσωπικό θα φροντίζει να εκπληρώνει τις επιθυμίες των επισκεπτών, ενώ στο εστιατόριο θα σερβίρονται τα καλύτερα προϊόντα, τοπικά και μη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024