Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕμφάνιση έκανε και πάλι ο Εγκέλαδος στην Νότια Ιαπωνία

Εμφάνιση έκανε και πάλι ο Εγκέλαδος στην Νότια Ιαπωνία

Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 7 Ρίχτερ, σημειώθηκε την Κυριακή, 20 Μαρτίου, στο νησί Κιούσου της νότιας Ιαπωνίας, με το επίκεντρο του να βρίσκεται στη δυτική ακτή της νήσου Φουκουόκα, περίπου 900 […]

Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 7 Ρίχτερ, σημειώθηκε την Κυριακή, 20 Μαρτίου, στο νησί Κιούσου<...> της νότιας Ιαπωνίας, με το επίκεντρο του να βρίσκεται στη δυτική ακτή της νήσου Φουκουόκα, περίπου 900 χλμ. νοτιοδυτικά του Τόκιο, σε χαμηλό βάθος.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή τους και 400 άτομα τραυματίστηκαν, ενώ εκατοντάδες ήταν τα άτομα, που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, από το φόβο μιας νέας σεισμικής δόνησης.

Ο σεισμός προκάλεσε την κατάρρευση μερικών σπιτιών και διέκοψε προσωρινά τις σιδηροδρομικές και αεροπορικές συγκοινωνίες από και προς την περιοχή, ενώ πληροφορίες υπήρξαν και για σπασμένους αγωγούς νερού και φυσικού αερίου.

Μάλιστα, η μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε προειδοποιήσεις για σεισμικά κύματα `τσουνάμι` τις οποίες και ανακάλεσε λίγο αργότερα, καλώντας ωστόσο τους κατοίκους να αποφεύγουν τις παραλίες, αφού δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ισχυρών μετασεισμών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024