Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπιμένουν οι ομογενείς για διατήρηση των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας στην Αυστραλία

Επιμένουν οι ομογενείς για διατήρηση των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας στην Αυστραλία

Πάνω από 500 Έλληνες του Σίδνεϊ γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του οικήματος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Νέας Νότιας Ουαλίας και απαίτησαν τη διατήρηση των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ΟΑ, […]

Πάνω από 500 Έλληνες του Σίδνεϊ γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του οικήματος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Νέας Νότιας Ουαλίας και απαίτησαν τη διατήρηση<...> των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ΟΑ<.>, από και προς την Αυστραλία.

Η συγκέντρωση, που οργανώθηκε από την Ελληνική Κοινότητα της Νέας Νότιας Ουαλίας, το ΣΑΕ Ωκεανίας, την ΟΦΣΕ, Ομοσπονδία Ελληνικών Οργανισμών, και το Ελληνικό Συμβούλιο, ενέκρινε ψήφισμα, στο οποίο τονίζεται ότι “η Ολυμπιακή Αεροπορία δεν αποτελεί μόνο το συνδετικό κρίκο της Μητροπολιτικής Ελλάδας με τον Ελληνισμό της Αυστραλίας, αλλά είναι η ίδια η εταιρία η Ελλάδα, που χτυπά μέσα στη καρδιά της”.

Επισήμως η διεύθυνση της Ολυμπιακής Αεροπορίας στην Αυστραλία δηλώνει πως δεν έχει καμιά ενημέρωση για διακοπή των δρομολογίων. Ταξιδιωτικοί πράκτορες καταγγέλλουν, όμως, ότι δε μπορούν να κλείσουν θέσεις μετά τις 31 Οκτωβρίου και τονίζουν πως “αυτό σημαίνει ότι έχει αποφασισθεί η διακοπή των δρομολογίων από τις 31 Οκτωβρίου, έστω και αν δεν έχει ανακοινωθεί”.

Εξάλλου, ο γενικός διευθυντής της Ολυμπιακής Αεροπορίας, Διονύσης Καλώφονος, φέρεται να δήλωσε στο αυστραλιανό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο του ABC ότι “εξετάζεται η διακοπή των δρομολογίων της Αυστραλίας λόγω του μεγάλου παθητικού τους, παρά την υψηλή πληρότητα που έχει η συγκεκριμένη γραμμή”.

Σύμφωνα με είδηση, που μετέδωσε το ABC, η Ολυμπιακή Αεροπορία διαπραγματεύεται με άλλες εταιρίες για να “συνεταιριστεί” και να διατηρήσει μέρος της γραμμής της Αυστραλίας, δηλαδή να πετά έως Μπαγκόγκ ή Σιγκαπούρη και από εκεί άλλη εταιρία να μεταφέρει τους επιβάτες της στον προορισμό τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024