Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπίσκεψη του Ιταλού πρέσβη στη Νομαρχία Ηρακλείου
Συζητήθηκαν θέματα και συνεργασίες στον τομέα του τουρισμού

Επίσκεψη του Ιταλού πρέσβη στη Νομαρχία Ηρακλείου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου πραγματοποίησε ο πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Gianpaolo Scarante. Τον κ. Gianpaolo Scarante, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της Νομάρχη Ηρακλείου κας Βαγγελιώς Σχοιναράκη – Ηλιάκη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου πραγματοποίησε ο πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα<...> κ. Gianpaolo Scarante. Τον κ. Gianpaolo Scarante, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της Νομάρχη Ηρακλείου κας Βαγγελιώς Σχοιναράκη – Ηλιάκη εκτός Κρήτης, δέχθηκαν στη νομαρχία ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Γιώργος Αλεξάκης και ο αντινομάρχης κ. Μιχάλης Αστρινάκης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα και συνεργασίες που αφορούν στις δύο πλευρές, όπως ζητήματα που σχετίζονται με τον τομέα του τουρισμού, της παιδείας και τις εμπορικές σχέσεις, καθώς και θέματα που αφορούν στην προβολή των αγροτικών προϊόντων του νομού Ηρακλείου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αλεξάκης ανέφερε: “Συζητήσαμε πάνω σε θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος, για την ιστορία των Ενετών στο νησί, για τις εμπορικές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει, αλλά και τη συνεργασία μας σε τομείς της παιδείας. Ακούσαμε τις απόψεις του κ. Πρέσβη, οι οποίες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες, και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για επόμενες κινήσεις που θα εμπλουτίσουν και θα συνεχίσουν την καλή συνεργασία των δύο μερών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024