Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήTrue Italian Experience: Η ψηφιακή πλατφόρμα που προωθεί την αληθινή ουσία της Ιταλίας
Προώθηση προορισμού

True Italian Experience: Η ψηφιακή πλατφόρμα που προωθεί την αληθινή ουσία της Ιταλίας

  • True Italian Experience

Χάρη στην τεχνολογία και την ανάπτυξη ενός σχεδίου ολοκληρωμένης επικοινωνίας, η True Italian Experience προσφέρει σε ενδιαφερόμενους , που μέχρι τώρα είχαν μόνο τοπικά προωθημένη πρόσβαση, σε πόρους, για να επιτύχουν τη διεθνή προβολή που τους αξίζει.

Η ψηφιακή πλατφόρμα True Italian Experience έχει στόχο να αλλάξει το μέλλον του τουρισμού στην Ιταλία. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, προωθεί την ιταλική τουριστική βιομηχανία, προβάλλοντας ταξιδιωτικές διαδρομές και εμπειρίες που είναι αυθεντικές, βιώσιμες, διαθέσιμες προς όλους.Το σύγχρονο αυτό σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, παρουσιάζει στον κόσμο την αυθεντική Ιταλία μέσω ενός δικτύου διανομής πολλαπλών καναλιών που βασίζεται σε πολυάριθμους ψηφιακούς πόρους, τηλεοπτικά δίκτυα, μέσα ενημέρωσης και αξιόλογους διεθνείς συνεργάτες.

True Italian Experience

Οι πρωτότυπες εμπειρίες που προσφέρονται αντιπροσωπεύουν “την αληθινή ουσία της Ιταλίας”, ενώ οι κλασικές διαδρομές εξερευνούν την  χώρα, με εμπειρίες που μπορεί κανείς να απολαύσει μεμονωμένα ή σε πιο δομημένα ταξιδιωτικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων υπηρεσιών όπως διαμονή και μεταφορά. Η Trenitalia, μαζί με την Busitalia, μέρος του κόμβου επιβατών του ιταλικού κρατικού ομίλου σιδηροδρόμων, επέλεξαν να υποστηρίξουν αυτό το έργο, που καθοδηγείται από ένα κοινό ενδιαφέρον για ολοκληρωμένες, οικονομικά αποδοτικές, αξιόπιστες και βιώσιμες μεταφορές.

Ο τρόπος με τον οποίο η πλατφόρμα συλλέγει και δημιουργεί πρωτότυπες εμπειρίες συμπληρώνεται από ένα σύστημα πωλήσεων που καλύπτει τόσο τη διανομή των καταναλωτών όσο και των επιχειρήσεων.

Τέλος, το True Italian Experience Observatory, ένα μόνιμο ερευνητικό κέντρο για τις τουριστικές τάσεις και τις ροές από το εξωτερικό προς την Ιταλία, χρησιμοποιεί την τεχνολογία WOSM (World OpenSource Monitoring) για να παρακολουθεί, να “διαβάζει” και να αναλύει περισσότερες από 25 εκατ. πηγές σε 182 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024