Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Diamond Resorts International εξαγόρασε την Aegean Blue
Ξενοδοχεία

Η Diamond Resorts International εξαγόρασε την Aegean Blue

Η αμερικανική Diamond Resorts International εξαγόρασε το σύνολο των μετοχών της Aegean Blue Holdings Plc. Η τελευταία διαθέτει πέντε ξενοδοχεία στην Κρήτη και τη Ρόδο, τα οποία και περνούν στο 'χαρτοφυλάκιο' της Diamond.

Η Diamond Resorts International, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της φιλοξενίας και ακινήτων για αναψυχή, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συμφώνησε -μέσω της θυγατρικής της εταιρείας, Diamond Resorts AB Acquisition Company Ltd– στην απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Aegean Blue Holdings Plc. Η συναλλαγή αυτή προσθέτει πέντε ξενοδοχεία που βρίσκονται στη Ρόδο και την Κρήτη, καθώς και περίπου 7.400 ιδιοκτήτες ακινήτων, στην Diamond Resorts International.

“Η στρατηγική ανάπτυξής μας είναι σαφής, καθώς η επέκταση του χαρτοφυλακίου της Diamond εξακολουθεί να αποτελεί υψηλή προτεραιότητα στην προσπάθεια να παρέχουμε περισσότερες επιλογές προορισμών για τους πελάτες μας”, δήλωσε ο Stephen J. Cloobeck, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Diamond Resorts International. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της εξαγοράς αυτής και να μεταφέρουμε τα θέρετρα αυτά στο χαρτοφυλάκιό μας. Ανυπομονούμε για την ενσωμάτωση των σημερινών ιδιοκτητών της Aegean Blue στο ευρύτερο δίκτυο της Diamond Resorts International, προσφέροντας ευκαιρίες για διακοπές σε περισσότερα από 220 ξενοδοχεία σε 28 χώρες διεθνώς. Επιπλέον, προσβλέπουμε σε μια διευρυμένη σχέση με την Guggenheim Partners” (η χρηματοδότηση για την απόκτηση της Aegean Blue Holdings Plc έγινε από την Guggenheim Partners).

Η Aegean Blue διαθέτει τα ακόλουθα ξενοδοχεία:

  • Village Heights Golf Resort, Χερσόνησος, Κρήτη
  • Sun Beach Holiday Club, Ιαλυσσός, Ρόδος
  • Leoniki Residence, Ρέθυμνο, Κρήτη
  • Grand Leoniki, Ρέθυμνο, Κρήτη
  • The Village Holiday Club, Κουτουλουφάρι, Ηράκλειο, Κρήτη.

Η Diamond Resorts International, με την έδρα της το Λας Βέγκας στη Νεβάδα, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο, με περισσότερα από 220 ξενοδοχεία και πάνω από 27.000 κλίνες σε 28 χώρες, με προορισμούς σε όλες τις ΗΠΑ και τη Χαβάη, τον Καναδά, το Μεξικό, την Καραϊβική, τη Νότια και Κεντρική Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Αφρική. Με περισσότερους από 497.000 ιδιοκτήτες ακινήτων και 5.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, η Diamond Resorts International παρέχει εύκολες και ξεκούραστες εμπειρίες διακοπών. Περίπου 1,4 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων, μέλη και επισκέπτες ξενοδοχείων απολαμβάνουν κάθε χρόνο την επιλογή της Diamond Resorts International.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024