Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ καρδιά των διεθνών συνεδρίων και incentives χτυπάει στην Παττάγια

Η καρδιά των διεθνών συνεδρίων και incentives χτυπάει στην Παττάγια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΑΤΤΑΓΙΑ-IT&CMA 2006: Στην Παττάγια της Ταϊλάνδης χτυπάει τις μέρες αυτές η καρδιά των διεθνών συνεδρίων και incentives ή καλύτερατης αγοράς των ‘MICE’ όπου διοργανώνεται για 14η χρονιά η έκθεση IT&CMA […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΑΤΤΑΓΙΑ-IT&CMA 2006: Στην Παττάγια της Ταϊλάνδης χτυπάει τις μέρες αυτές η καρδιά των διεθνών συνεδρίων και incentives ή καλύτερα<...>της αγοράς των ‘MICE’ όπου διοργανώνεται για 14η χρονιά η έκθεση IT&CMA (Incentive Travel & Conventions, Meetings Asia) και για 9η χρονιά η CTW (Corporate travel World) Asia Pacific.

Η IT&CMA έχει διπλό ρόλο. Προωθεί τόσο την Ασία και τον Ειρηνικό στον υπόλοιπο κόσμο όσο και το αντίστροφο έχοντας εκθέτες και προσκεκλημένους αγοραστές από όλο τον κόσμο. Η CTW που συνδυάζεται με την IT&CMA τα τελευταία τρία χρόνια εστιάζει στην αγορά των εταιρικών ταξιδιών και συναντήσεων ειδικά για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.

Και οι δύο εκθέσεις είναι αυστηρά για επαγγελματίες και πλαισιώνονται από πρόγραμμα φιλοξενούμενων αγοραστών που αποτελούν τόσο οργανωτές συνεδρίων και incentives όσο και ‘travel managers’ μεγάλων εταιριών. Το πρόγραμμα φιλοξενούμενων αγοραστών για την Ελλάδα και την Κύπρο που θα ξεκινήσει επίσημα το 2007 έχει αναλάβει η Travel Media Applications με την διεθνή της έκδοση TravelDailyNews International. Για φέτος 2 ελληνικές εταιρίες έχουν συμμετάσχει ως hosted buyers μεταξύ των 318 που έχει για φέτος προσκαλέσει η έκθεση από 40 χώρες. Πρόκειται για τις εταιρίες Pros in Motion και Next Generation που ασχολούνται με events management και οργάνωση συνεδρίων και incentives.

Ως εκθέτες, μεταξύ των 270 εταιρικών και εθνικών συμμετοχών από 30 χώρες, για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν η Τουρκία και η Ινδία.

Το διπλό αυτό εκθεσιακό γεγονός έχει φέτος ως θέμα το “Pure Magic: A World of Incentives”. Παράλληλα με τις εκθεσιακές δραστηριότητες η διοργανώτρια εταιρία TTG Asia Media PTE LTD έχει ετοιμάσει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ έχει συνεργαστεί και με το διεθνές SKAL που έχει το παγκόσμιο συνέδριό του εδώ στην Παττάγια την άλλη εβδομάδα.

Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων οι νέες τάσεις και τα φαινόμενα που παρατηρούνται στην αγορά των MICE όπως ο συνδυασμός συνεδρίων και καζίνο, τα περιβαλλοντικά ευαίσθητα incentives, η διαχείριση οργανισμών και των συνεδρίων τους, τα εταιρικά jets, τα ταξίδια πολυτελείας και η επίδραση στην αγορά των νέων γιγαντιαίων αεροσκαφών Α380.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024