Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Πορτογαλία εγκαινιάζει την εκστρατεία #BRELCOME που απευθύνεται σε Βρετανούς τουρίστες
Τουρισμός υγείας

Η Πορτογαλία εγκαινιάζει την εκστρατεία #BRELCOME που απευθύνεται σε Βρετανούς τουρίστες

Η πρωτοβουλία θα επιτρέψει στους Βρετανούς τουρίστες που ταξιδεύουν για ιατρικούς λόγους να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας περίθαλψη σε τρεις από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους υγείας της Πορτογαλίας – Lusíadas, CUF και Hospital da Luz

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας, μέσω του Οργανισμού Τουρισμού της χώρας, ανακοίνωσε την έναρξη του #Brelcome Health, μιας εκστρατείας ειδικά σχεδιασμένης για Βρετανούς τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα για θεραπείες. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, η Πορτογαλία θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους Βρετανούς σε τρεις από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φορείς παροχής υγειονομικής περίθαλψης της χώρας – Lusíadas, CUF και Hospital da Luz, με σταθερή τιμή. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες άμεσα και θα προσφέρονται στους Βρετανούς τουρίστες ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Brexit, ως αποτέλεσμα της ειδικής σχέσης που διατηρεί η Πορτογαλία με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, ένα εξειδικευμένο «πορτογαλικό διαβατήριο υγείας», το οποίο ξεκίνησε στο πλαίσιο της εκστρατείας, θα προσφέρει στους τουρίστες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, που θα εκτελούνται από ειδικευμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες, καλύπτοντας τόσο τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όσο και την προληπτική ιατρική. Οι Βρετανοί τουρίστες που αναζητούν ιατρική φροντίδα πρέπει απλώς να παρουσιάσουν το Διαβατήριο Υγείας τους για πρόσβαση στις υπηρεσίες για μια ειδική τιμή. Οι τουρίστες που αναζητούν εξειδικευμένες υπηρεσίες στο πλαίσιο του τουρισμού υγείας πρέπει να κάνουν προ-κράτηση για να έχουν πρόσβαση σε ειδικές θεραπείες, όπως Γενικός έλεγχος, Έλεγχος Καρδίας, Οφθαλμολογικός έλεγχος, Δερματολογικός έλεγχος, ακόμα και Οδοντικό έλεγχο. 

Με το Ηνωμένο Βασίλειο να είναι η μεγαλύτερη εισερχόμενη αγορά στην Πορτογαλία, η χώρα επιδιώκει επίσης να διατηρήσει μια ομαλή και σταθερή διαδικασία για τους Βρετανούς επισκέπτες. Η Πορτογαλία ξεκίνησε πρόσφατα την εκστρατεία “Brelcome” για να επιβεβαιώσει τη συνεχιζόμενη δέσμευση της χώρας προς τους Βρετανούς πολίτες, με το σύνθημα “Brelcome, η Πορτογαλία δεν θα σας αφήσει ποτέ” και μάλιστα μέσα σε ένα μήνα από την έναρξή της, η εκστρατεία έφθασε σε πάνω από 8 εκατομμύρια ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024