Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Βουλγαρία βάζει στόχο τους τουρίστες της Μεσογείου

Η Βουλγαρία βάζει στόχο τους τουρίστες της Μεσογείου

Η τουριστική κίνηση στη Βουλγαρία έχει φθάσεις αυτό το καλοκαίρι στα επίπεδα που ήταν πριν από την οικονομική κρίση, γεγονός που οφείλεται στους τουρίστες που παλαιότερα πήγαιναν σε αγαπημένους προορισμούς […]

Η τουριστική κίνηση στη Βουλγαρία έχει φθάσεις αυτό το καλοκαίρι στα επίπεδα που ήταν πριν από την οικονομική κρίση, γεγονός που οφείλεται στους<...> τουρίστες που παλαιότερα πήγαιναν σε αγαπημένους προορισμούς της Μεσογείου, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης ψάχνουν να βρουν κάτι πιο φθηνότερο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τουριστικά γραφεία της Βουλγαρίας αναμένεται αύξηση της τάξεως του 20-25% για φέτος το καλοκαίρι σε σχέση με το περσινό. Όπως δηλώνει η κ. Elena Andrievskaya, προϊσταμένη του τμήματος της Βουλγαρίας στο ICS Group, η ζήτηση προέρχεται από τουρίστες που προτιμούσαν τα παλαιότερα χρόνια την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα ή γενικά προορισμούς της Μεσογείου, ενώ τώρα ζητούν διακοπές στη Βουλγαρία, όπου οι τιμές είναι το βασικό πλεονέκτημα της χώρας. Οι τιμές στη Βουλγαρία έχουν ανέβει κατά 10-15% το τελευταίο χρόνο, παρόλα αυτά παραμένουν σε χαμηλότερα επίπεδα από τις Μεσογειακές χώρες, οι οποίες είτε κράτησαν τις ίδιες τιμές είτε έκαναν και μειώσεις. Η μέση τιμή για μια εβδομάδα διακοπών τον στα τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου στη Βουλγαρία είναι 400 ευρώ σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, 450 ευρώ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, και 520 ευρώ σε ξενοδοχείο 5 αστέρων το άτομο με ημιδιατροφή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024