Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚορυφαίος προορισμός διακοπών για ταξιδιώτες της Μέσης Ανατολής η Ευρώπη

Κορυφαίος προορισμός διακοπών για ταξιδιώτες της Μέσης Ανατολής η Ευρώπη

Πρώτη επιλογή καλοκαιρινών διακοπών για πολίτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αποτελούν προορισμοί της Ευρώπης, σύμφωνα με ανακοίνωσητου Etihad Holidays, tour operator της Etihad Airlines. Πιο συγκεκριμένα, περίπου το 60% των […]

Πρώτη επιλογή καλοκαιρινών διακοπών για πολίτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αποτελούν προορισμοί της Ευρώπης, σύμφωνα με ανακοίνωση<...>του Etihad Holidays, tour operator της Etihad Airlines.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου το 60% των κρατήσεων που έγιναν τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αφορούσε ταξίδια διακοπών σε ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως στο Βέλγιο, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ελβετία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Προορισμοί της Ευρώπης είναι ιδανικοί για διακοπές το καλοκαίρι, καθώς την περίοδο αυτή οι θερμοκρασίες σε χώρες της Μέσης Ανατολής είναι ιδιαίτερα αυξημένες» ανέφερε σχετικά ο Γενικός Διευθυντής της Etihad Holidays, κ. Nick Wood.

«Οι ταξιδιώτες της Μέσης Ανατολής αγαπούν τη διαφορετικότητα της Ευρώπης, την ιστορία και τον πολιτισμό της, όπως επίσης και την ποικιλία επιλογών διαμονής και μεταφοράς που τους προσφέρει το Etihad Holidays. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφτούν κάποιο διάσημο τουριστικό θέρετρο της Ευρώπης είτε για σύντομες είτε για παρατεταμένες διακοπές, με σημείο εκκίνησης όλων των ταξιδίων το Abu Dhabi» κατέληξε ο κ. Wood.

Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι η πρόσφατη έναρξη νέων πτήσεων της Etihad Airways προς Παρίσι, Βρυξέλλες και Μάντσεστερ ενίσχυσε ακόμη περισσότερο των αριθμό ταξιδίων που πραγματοποιούν προς την Ευρώπη οι πολίτες των Η.Α.Ε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024