Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟ πόλεμος στη Μ. Ανατολή “διώχνει” τα διεθνή συνέδρια και από την ευρύτερη περιοχή
Πόλεμος στο Ισραήλ

Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή “διώχνει” τα διεθνή συνέδρια και από την ευρύτερη περιοχή

Όχι μόνο από τις εμπλεκώμενες χώρες ή τις κοντινές χώρες του πολέμου φεύγουν τα συνέδρια, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή συμπεριλαμβανομένων όλων των αραβικών χωρών.

Φόβοι για επέκταση του πολέμου εκτός της διαμάχης Ισραήλ – Χαμάς (καθώς ήδη δημουργούνται ανησυχίες στα γειτονικά κράτη του Λιβάνου και της Ιορδανίας), προκαλούν αναταραχή και στη διεθνή αγορά των συνεδρίων και των επαγγελματικών ταξιδιών, κάτι που “μεταφράζεται” μετατοπίσεις προγραματισμένων εκδηλώσεων εκτός της Μέσης Ανατολής.

Ήδη, ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι η 17η Παγκόσμια Σύνοδος Ευεξίας 2023 μεταφέρθηκε από το Κατάρ στο Μαϊάμι, για τις 6-9 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση, “υπό το πρίσμα των πρόσφατων εξελίξεων και των αυξανόμενων ανησυχιών σχετικά με την αστάθεια στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και σε πλήρη ευθυγράμμιση με την Msheireb Properties, τους χορηγούς υποδοχής στο Κατάρ, η Global Wellness Summit έλαβε τη δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση’να μεταφέρει τη φετινή εκδήλωση στο Μαϊάμι, Φλόριντα. Η ασφάλεια και η ευημερία των αντιπροσώπων, των ομιλητών, της ομάδας και των συνεργατών μας είναι υψίστης σημασίας και αυτή η αλλαγή τοποθεσίας εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Η καρδιά μας είναι με όλους τους φίλους και τους συναδέλφους μας που επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από την κλιμακούμενη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024