Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜείωση τιμών 15% στα ξενοδοχεία της Μαύρης Θάλασσας
Το μεγαλύτερο μερίδιο επισκεπτών ανήκει στους Βούλγαρους

Μείωση τιμών 15% στα ξενοδοχεία της Μαύρης Θάλασσας

Σε μείωση των τιμών από 10% μέχρι και 15%, προχώρησαν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων στα παραθαλάσσια θέρετρα της Μαύρης Θάλασσας, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών. Σύμφωνα […]

Σε μείωση των τιμών από 10% μέχρι και 15%, προχώρησαν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων στα παραθαλάσσια θέρετρα<...> της Μαύρης Θάλασσας, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Καταστημάτων Εστίασης στη βορειοανατολική Βουλγαρία, Ντιμιτέρ Ντιμιτρόφ υπογράμμισε ότι πολλά είναι τα ξενοδοχεία τα οποία προσφέρουν τουλάχιστον μία δωρεάν διανυκτέρευση, σε επισκέπτες που επιλέγουν τετραήμερα ή πενθήμερα πακέτα.

Σύμφωνα με τον κ. Ντιμιτρόφ, το μεγαλύτερο μερίδιο των επισκεπτών των παραθαλάσσιων θερέτρων ανήκει στους Βούλγαρους πολίτες (ο αριθμός τους, τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο είναι αυξημένος κατά 35%, σε σχέση με πέρυσι). Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνουν οι Ρουμάνοι (αύξηση 20% έναντι του 2009) κι ακολουθούν οι Ρώσοι (αύξηση 15% έναντι του 2009).

Μια άλλη θετική τάση που καταγράφεται στον τουρισμό είναι η «επιστροφή» επισκεπτών από αγορές όπως της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Σλοβακίας.

Εξάλλου, η άρση του καθεστώτος θεωρήσεων εισόδου για τους πολίτες της Σερβίας, είπε ο κ. Ντιμιτρόφ, δημιουργεί θετικές προσδοκίες για την προσέλκυση επισκεπτών απΆαυτήν τη βαλκανική χώρα.

Ήδη, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ένωσης Ξενοδόχων, τουριστικοί πράκτορες της βορειοανατολικής Βουλγαρίας αναζητούν συνεργασία με τουριστικούς παράγοντες της Σερβίας, για την προσφορά πακέτων σε επισκέπτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024