Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέα δεδομένα στο χώρο των αερομεταφορών για τη Ρουμανία

Νέα δεδομένα στο χώρο των αερομεταφορών για τη Ρουμανία

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται εντός της χρονιάς και στον τομέα των αερομεταφορών για τη γείτονα χώρα Ρουμανία, έπειτα από την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιανουαρίου του 2007. […]

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται εντός της χρονιάς και στον τομέα των αερομεταφορών για τη γείτονα χώρα Ρουμανία, έπειτα από την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιανουαρίου του 2007. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις<...>ειδικών, ο ανταγωνισμός μεταξύ των αεροπορικών εταιριών αναμένεται να είναι μεγαλύτερος από ποτέ, καθώς στόχος όλων των εταιριών – τόσο των ρουμανικών, όσο και των ευρωπαϊκών – θα είναι η παροχή καλύτερων υπηρεσιών στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Όπως μάλιστα επεσήμανε ο διευθυντής του τμήματος Πολιτικής Αεροπλοΐας του υπουργείου Μεταφορών της Ρουμανίας, κ. Μπόγκνταν Ντόντσιου, μετά την ένταξη της Ρουμανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι τιμές των εισιτηρίων των αεροπορικών υπηρεσιών εκτιμάται πως θα καταγράψουν πτώση. Υπενθυμίζεται πως αεροπορικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορούν από την 1η Ιανουαρίου 2007 να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και στη Ρουμανία, όπως επίσης και στη Βουλγαρία, με αφορμή την ένταξη τους στην Ε.Ε.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως από 1η Ιανουαρίου 2007 τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία, που είχε υπογράψει μεταξύ άλλων χωρών και η Ρουμανία, για τη δημιουργία ενός Κοινού Εναέριου Ευρωπαϊκού Χώρου (ECAA), ενώ η ρουμανική αρχή διαχείρισης αεροπορικών υπηρεσιών (ROMATSA) από το τέλος του προηγούμενου έτους είχε εξουσιοδοτηθεί για την παροχή αεροπορικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024