Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοί“Be Greek for a day”: Επιτυχημένη εκδήλωση προώθησης ελληνικών προορισμών στη Ρουμανία
Β2Β συναντήσεις

“Be Greek for a day”: Επιτυχημένη εκδήλωση προώθησης ελληνικών προορισμών στη Ρουμανία

Η μεγαλύτερη διαφημιστική εκδήλωση τα τελευταία 5 χρόνια προβολής ελληνικών τουριστικών προορισμών στη Ρουμανία, που διοργανώθηκε στο Βουκουρέστι από την Choose Greece υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.

Στις 21 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι η εκδήλωση «Be Greek for a day», ένα προτζεκτ της Choose Greee, με στόχο την προώθηση ελληνικών προορισμών στη ρουμανική αγορά, η οποία αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής περιοδείας της εταιρίας που είναι υπό την αιγίδα του ΕΟΤ>

Ως επίτιμοι προσκεκλημένοι συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί πράκτορες από τη Ρουμανία, που έχουν αεροπορικώς Charter σε όλα τα ελληνικά νησιά, αλλά κυρίως στον προορισμό την Κρήτη. Στις συναντήσεις B2B συμμετείχαν πάνω από 100 εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων της Ρουμανίας και συγκεκριμένα από το Tez Tour, το Christian Tour, το Paralela 45, το Aerotravel, το JoinUp, το Holiday Office, τον Dertour, τη TUI Romania αλλά και από πολλλά άλλα. Από ελληνικής πλευράς ήταν μεταξύ άλλων το Επιμελητήριο Μαγνησίας, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και φυσικά και ο ο διευθυντής του ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Γ. Σταφυλάκης.

Για άλλη μια φορά, όπως κάθε χρόνο, η Ελλάδα παραμένει ο νούμερο ένα προορισμός για τους Ρουμάνους τουρίστες. Μετά από συζητήσεις με τους περιφερειακούς εκπροσώπους από την Κρήτη, από τη Μαγνησία και τους Έλληνες tour operators, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα στον τουρισμό και για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις δίνοντας έτσι από κοινού στους τουρίστες την εγγύηση για όμορφες και επιτυχημένες διακοπές σε όλους τους ελληνικούς προορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν στοιχεία για την πολύ μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις από Ρουμάνους τουρίστες στο νησί της Κρήτης και σε άλλους προορισμούς στην Ελλάδα, καθώς και ένα προωθητικό βίντεο της νέας καμπάνιας μάρκετινγκ του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.

Μετά το Galla Diner, οι καλεσμένοι συμμετείχαν στην κλήρωση με πολλά δώρα που πρόσφεραν οι ελληνικές επιχιερήσεις και οι προορισμοί με διαμονές στα καλύτερα ξενοδοχεία της Κρήτης και της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024