Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΣυνάντηση Κεφαλογιάννη στο Δήμο Μυλοποτάμου με στόχο την τουριστική ανάπτυξη
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση Κεφαλογιάννη στο Δήμο Μυλοποτάμου με στόχο την τουριστική ανάπτυξη

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου παρουσίασε στην υπουργό Τουρισμού προτάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή. Συζητήθηκαν η αξιοποίηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου, η δημιουργία καταδυτικών πάρκων, η ανάδειξη πεζοπορικών μονοπατιών και η προβολή της άυλης κληρονομιάς.

Ο δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεωργιος Κλάδος και τα μέλη της τοπικής Επιτροπής Τουρισμού είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στην υπουργό Τουρισμού, κα Ολγα Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια συνάντησης τους μια σειρά από καινοτόμες και προοδευτικές προτάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή.

Η υπουργός μελέτησε προσεκτικά τις προτάσεις, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου, του Δήμου Μυλοποτάμου, της Περιφέρειας Κρήτης, και των τοπικών φορέων, για την επίτευξη ενός κοινού στόχου: την προώθηση ενός πιο βιώσιμου, και ποιοτικού τουρισμού.

Η υπουργός αναγνώρισε την προσπάθεια του Δήμου Μυλοποτάμου να ενισχύσει την τουριστική ατζέντα της περιοχής, με στόχο την ευρύτερη ανάπτυξη του τόπου. Κεντρικός άξονας των συζητήσεων ήταν η αξιοποίηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής, με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία καταδυτικών πάρκων, την ανάδειξη των πεζοπορικών μονοπατιών και την ανάπτυξη στρατηγικών για την προβολή της άυλης κληρονομιάς της περιοχής.

Η νέα δημοτική αρχή Μυλοποτάμου δεσμεύεται ότι θα εργαστεί συστηματικά για την υλοποίηση των εν λόγω έργων μιας και αναμένεται να καταστήσουν το Μυλοπόταμο έναν προορισμό που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη, χωρίς να απομακρύνεται από τις ρίζες και τις παραδόσεις που τον καθιστούν μοναδικό.

Η υπουργός, ο δήμαρχος μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού κ. Λαδιανό Ζαχαρία, τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Μυλοπόταμου κ. Μαραβελάκη Γεώργιο, και τους αντιδήμαρχους κ. Βουκάλη Ιωσηφ και κ. Νύκταρη Αστρινό, ανανέωσαν το ραντεβού τους στο Υπουργείο Τουρισμού για να συζητήσουν πιο επισταμένα τα θέματα που μπορούν άμεσα να διευθετηθούν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024