Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Θεσσαλονίκη ιδανικός city break προορισμός για τους Ρουμάνους
Press Trips

Η Θεσσαλονίκη ιδανικός city break προορισμός για τους Ρουμάνους

Light Blue White Clean Grid Family Photo Collage - 1

Τέσσερις Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και influencers, συμμετείχαν σε ένα press trip στη Θεσσαλονίκη, διοργανωμένο από την υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Επισκέφτηκαν αξιοθέατα, δοκίμασαν τοπικές γεύσεις και προώθησαν την εικόνα της πόλης μέσω περίπου 200 αναρτήσεων σε 500.000 followers, ενισχύοντας την τουριστική απήχηση της πόλης στους Ρουμάνους επισκέπτες.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη τέσσερις Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και influencers που συμμετείχαν στο press trip που διοργάνωσε η υπηρεσία Εξωτερικού ΕΟΤ Ρουμανίας και στήριξε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Οι Vlad Varvari, Andreea Stravoiu, Dana Savuica και Carmen Negoita συνοδευόμενοι από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Γιώργο Σταφυλάκη, επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη από τις 17 ως τις 20 Νοεμβρίου και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία με δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη, έναν κατ΄ εξοχήν City Break προορισμό.

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και influencers πέταξαν με την Wizz Air από το Βουκουρέστι και μέσα σε μιάμιση ώρα είχαν την ευκαιρία, να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, να ξεναγηθούν στα πιο σημαντικά αξιοθέατα, και να δοκιμάσουν τις γευστικές της προκλήσεις.

Το πρόγραμμά τους συμπεριλάμβανε δραστηριότητες όπως shopping και fashion tour, πρόγραμμα wellness και γνωριμία με την νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους προώθησαν την εικόνα της πόλης, πραγματοποιώντας περίπου 200 αναρτήσεις (stories, reels κ.λπ.) σε ένα κοινό σχεδόν 500.000 followers.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε:

«Οι Ρουμάνοι είναι πρωταγωνιστές του οδικού τουρισμού και φανατικοί οπαδοί της Θεσσαλονίκης, κάθε εποχή του χρόνου. Επιλέγουν να την επισκέπτονται τα σαββατοκύριακα, προκειμένου να απολαύσουν τη γαστρονομία της, τις αγορές και τις επιλογές διασκέδασης που προσφέρει.Η προβολή και η υπενθύμιση του προορισμού στους βαλκάνιους γείτονες μας είναι δεδομένες και ενταγμένες στην στρατηγική του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και είναι αποτελεσματική».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024
13/02/2024