Τελευταία νέα
HomeΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΝέα ταινία για την τουριστική προώθηση της Λεμεσού
Κύπρος

Νέα ταινία για την τουριστική προώθηση της Λεμεσού

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού παρουσιάζει τη σύγχρονη Λεμεσό μέσα από νέα προωθητική ταινία ως ένα λαμπερό κοσμοπολίτικο τουριστικό προορισμό με ποικίλες επιλογές για τον επισκέπτη που ψάχνει άνεση, υποδομές υψηλών προδιαγραφών, έντονες εμπειρίες και ειδικά ενδιαφέροντα.

Τις τελευταίες μέρες αναρτήθηκε στο διαδίκτυο νέο οπτικοακουστικό υλικό για προβολή της σύγχρονης εικόνας της Λεμεσού ως τουριστικός προορισμός. Η ταινία ετοιμάστηκε από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), σε συνεργασία με την εταιρεία All about Limassol και την υποστήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου.

Η ταινία είναι στη διάθεση του κοινού και στα Social Media, ενώ σε ψηλότερη ανάλυση σε μορφή USB είναι επίσης στη διάθεση των επαγγελματιών του τουρισμού και άλλων κλάδων που μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν ως προωθητικό εργαλείο.

Η ταινία προβάλλει τόσο τον τουρισμό “ήλιου – θάλασσας” όσο και τα ειδικά ενδιαφέροντα, ενώ παρουσιάζει τη Λεμεσό ως ένα λαμπερό κοσμοπολίτικο τουριστικό προορισμό με ποικίλες επιλογές για τον επισκέπτη που ψάχνει άνεση, υποδομές υψηλών προδιαγραφών, έντονες εμπειρίες και ειδικά ενδιαφέροντα.

Πέραν από το διαδίκτυο, όπου ο τουρίστας μπορεί να πάρει μια πρώτη γεύση από τον προορισμό μέσω της ταινίας, θα παρουσιάζεται επίσης σε τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις στο εξωτερικό, εκπαιδευτικά εργαστήρια τουριστικών συμβούλων στις χώρες πηγές τουρισμού, παρουσιάσεις για προσέλκυση συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων, κ.ά.

Η ταινία αποτελεί μέρος μιας σειράς θεματικών φιλμ που θα αποτυπώνουν το πλούσιο τουριστικό προϊόν της Λεμεσού σε διαφορετικές εποχές και για διαφορετικές αγορές στόχους.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024