Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου: “Δεν έχουμε προσωπικό!”
Κύπρος

Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου: “Δεν έχουμε προσωπικό!”

SIKAP

Εντείνονται οι προσπάθειες για την επίσπευση της διαδικασίας έκδοσης αδειών εργασίας υπαλλήλων από τρίτες χώρες εντός ενός μηνός, όπως επισημαίνεται από το Υπουργείο Εργασίας Κύπρου.

Η έλλειψη εργατικού δυναμικού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που απασχολεί τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου (ΣΙΚΑΠ), σύμφωνα με τον πρόεδρό του, κ. Άγγελο Ονησιφόρου.  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μιλώντας την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, στην Πάφο, κατά την κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου, ο κ. Ονησιφόρου δήλωσε ότι το θέμα “παρακολουθείται στενά από το Σύνδεσμο”, σε συνεργασία με την Παγκύπρια Ομοσπονδία και γίνονται δυναμικές παρεμβάσεις.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ), κ. Νεόφυτος Θρασυβούλου, ανέφερε πως καταβάλλονται προσπάθειες, ούτως ώστε οι αιτήσεις για εργοδότηση υπαλλήλων από Τρίτες Χώρες να εκδίδονται σε ένα μήνα, κάτι που, όπως είπε “έχει ανακοινώσει το αρμόδιο υπουργείο” (Εργασίας).

Ακόμη, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε ότι το φόρουμ των κέντρων αναψυχής θα γίνει φέτος στην Πάφο και συγκεκριμένα στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ).

Στην κοπή της βασιλόπιτας, προστίθεται στην ανακοίνωση, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Πάφου, του Υφυπουργείου Τουρισμού και της Δημοτικής Αρχής.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024