Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμικές δράσεις της Κύπρου στην Ελλάδα
Κύπρος

Δυναμικές δράσεις της Κύπρου στην Ελλάδα

Radisson Blu Larnaka International Marathon
Radisson Blu Larnaka International Marathon

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου συμμετέχει και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την ΟΠΑΠ Marathon Expo, και την έκθεση Philoxenia

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου συμμετέχει στον 40ό και επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που γίνεται στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023, ως Θεσμικός Συνεργάτης. Ταυτόχρονα, συμμετέχει με δικό του σταντ (αρ. 53), επίσης στην έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ΟΠΑΠ Marathon Expo, που ξεκίνησε χθες και τελειώνει στις 11 Νοεμβρίου.

Επίσης, αυτό το διάστημα διοργανώνονται δρομικές διοργανώσεις της Κύπρου όπως: Radisson Blu Larnaka International Marathon, Leptos Cyprus International 4-day Challenge, ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, Run for Autism Half Marathon, Logicom Cyprus Marathon, 365 SGC Run Walk και Drο.Me.A. Racing Club.

opap limassol

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δρομικές διοργανώσεις της Κύπρου κληρώνουν πλούσια δώρα (διαμονή, συμμετοχές στους αγώνες κ.ά). Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην κλήρωση, δηλώνουν συμμετοχή στην είσοδο της έκθεσης από τις 8 έως και τις 10/11/23.

Όλοι οι δρομείς του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και των μικρότερων δρομικών αποστάσεων της διοργάνωσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Κύπρο ως δρομικό προορισμό, μέσω του σταντ, e-newsletter, του ειδικού φυλλαδίου κ.ά που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό εγγραφής τους.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου ακόμη μια φορά συμμετέχει στην 38η έκθεση Philoxenia 2023 (περίπτερο 15, σταντ C2), στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην συμπρωτεύουσα. Στο φιλόξενο σταντ, οι επισκέπτες θα λάβουν ενημερωτικό υλικό δωρεάν για τα όσα απλόχερα προσφέρει η Κύπρος ως τουριστικός προορισμός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024