Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου ιταλικής πίτσας με πιστοποίηση
Εκπαίδευση

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου ιταλικής πίτσας με πιστοποίηση

Pizza

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου ιταλικής πίτσας με πιστοποίηση δημιουργούν οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου με στόχο την βελτιστοποίησης των γνώσεων των επαγγελματιών πιτσαδόρων ή την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων των chefs.

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου ιταλικής πίτσας δημιούργησαν οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας σε αυτόν τον τομέα. Η Σχολή απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά ως πιτσαδόροι σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, ανεξάρτητα αν έχουν ήδη εμπειρία ή όχι στον χώρο της πίτσας.

Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση των σπουδών τους θα λάβουν από τη Σχολή:
• Πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης δεξιοτήτων ISKILLS
• Βεβαίωση Παρακολούθησης διάρκειας 80 ωρών από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
• Certificato από το Italian Pizza Academy

Η Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου ή Formazione Professionale Pizzaiolo δημιουργήθηκε στα πλαίσια της ανάγκης βελτιστοποίησης των γνώσεων των επαγγελματιών πιτσαδόρων, καθώς το κατεξοχήν ιταλικό πιάτο κερδίζει ολοένα και περισσότερους πελάτες στην ελληνική και παγκόσμια γαστρονομία, εξασφαλίζοντας σίγουρη εργασία για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά.

Το πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, μεταξύ άλλων, για τις ζύμες, τη διαδικασία παραγωγής, τον εξοπλισμό, τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής και τη διαχείριση του φούρνου.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 80 διδακτικές ώρες, ενώ εισηγητής είναι ο Giorgio Manganiello, γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας. Ο κ. Manganiello εργάζεται στην εστίαση και την Ιταλική κουζίνα από το 1986 και είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων και πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto. Παράλληλα, διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete σε εκπαιδευτικά θέματα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023