Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠΟΤ: Καταδίκη για τους βομβαρδισμούς το αεροδρόμιο της Μόσχας
Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού

ΠΟΤ: Καταδίκη για τους βομβαρδισμούς το αεροδρόμιο της Μόσχας

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού, ΠΟΤ, σε ανακοίνωση του τονίζει ότι η βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο Domodedovo στη Μόσχα της Ρωσίας προκαλεί βαθιά συγκίνηση. Εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας του τουρισμού, […]

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού, ΠΟΤ, σε ανακοίνωση του τονίζει ότι η βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο Domodedovo στη Μόσχα της Ρωσίας προκαλεί βαθιά συγκίνηση. Εκ μέρους<...> της διεθνούς κοινότητας του τουρισμού, ο Οργανισμός μεταφέρει την ειλικρινή συμπάθεια του προς την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τη δέσμευσή του να βοηθήσει με κάθε τρόπο υπόψη.

“Έχουμε συγκλονιστεί από αυτή τη φρικτή πράξη βίας και επιθυμούμε να μεταφέρουμε τη στήριξη του UNWTO, ΠΟΤ, στις ρωσικές αρχές”, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του οργανισμού κ. Taleb Rifai. “Οι σκέψεις μας αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι με τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων και με την κυβέρνηση και το λαό της Ρωσίας. Επίσης, εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες”.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού πιστεύει ότι αυτό το φρικτό περιστατικό δεν θα αποτρέψει όλους εκείνους που επιθυμούν να επισκεφθούν τη Ρωσία και την Μόσχα και ότι ο τομέας των ταξιδιών και του τουρισμού στη χώρα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται όπως έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024