Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροτάσεις φορέων για την ανάπτυξη του βουλγαρικού τουρισμού

Προτάσεις φορέων για την ανάπτυξη του βουλγαρικού τουρισμού

Υπόμνημα με 25 προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη της Βουλγαρίας ετοίμασαν οι φορείς του κλάδου και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησηςνα στείλουν στην Κυβέρνηση της χώρας και τα αρμόδια Υπουργεία, έπειτα […]

Υπόμνημα με 25 προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη της Βουλγαρίας ετοίμασαν οι φορείς του κλάδου και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης<...>να στείλουν στην Κυβέρνηση της χώρας και τα αρμόδια Υπουργεία, έπειτα από την ολοκλήρωση εργασιών συνεδρίου, που διοργάνωσε πρόσφατα ο Σύλλογος για τη Διαχείριση της Εθνικής Φιλοξενίας.

Στο υπόμνημα υπογραμμίζεται πως “η έλλειψη εθνικής στρατηγικής για την ενίσχυση του τουρισμού αποτελεί ένα από τα κύρια εμπόδια για την ανάπτυξη του τομέα αυτού”, ενώ περιλαμβάνονται προτάσεις, που έχουν ως κύρια συνιστώσα την ανάπτυξη προγραμμάτων, με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους τουρίστες. Επίσης, προτείνεται η δημιουργία ενός Κέντρου Τουριστικών Πληροφοριών.

Σημειώνεται ότι το Συνέδριο του Συλλόγου για τη Διαχείριση της Εθνικής Φιλοξενίας παρακολούθησαν περισσότεροι από 150 δήμαρχοι και εκπρόσωποι δήμων, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και αντιπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024