Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤεράστια ζημία σε βρετανικό ξενοδοχείο ύστερα από προειδοποίηση στο site της TripAdvisor
Νομικές διαδικασίες εναντίον της TripAdvisor από το ξενοδοχείο

Τεράστια ζημία σε βρετανικό ξενοδοχείο ύστερα από προειδοποίηση στο site της TripAdvisor

H TripAdvisor προκάλεσε τεράστια εμπορική ζημία το ξενοδοχείο Riverside Hotel and Restaurant στο Evesham, Worcestershire της Βρετανίας, μετά από προειδοποίηση στο site της.

Από τη στιγμή που αναρτήθηκε προειδοποίηση “κόκκινης σημαίας” στο site της TripAdvisor για το ξενοδοχείο Riverside Hotel and Restaurant στο Worcestershire της Βρετανίας, το ξενοδοχείο έχει υποστεί καταστροφική πτώση κρατήσεων σύμφωνα με την ιδιοκτησία. Πριν το περιστατικό, το ξενοδοχείο βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης ξενοδοχείων της περιοχή με χρεώσεις που ξεκινούσαν από 125 ευρώ τη βραδιά. Το γεγονός ανάγκασε την ιδιοκτησία να ρίξει τις τιμές κατά 70%, ώστε να γεμίσει τα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπως και πριν, ενώ ετοιμάζεται να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον της TripAdvisor.

Η κριτική είχε αποσταλεί από διεύθυνση IP εντός του ξενοδοχείου κι έτσι οι ειδικοί της TripAdvisor προειδοποίησαν για πιθανή ψεύτικη κριτική, καθώς θα μπορούσε να έχει συνταχθεί από στέλεχος του ξενοδοχείου. Ωστόσο, η ιδιοκτησία ισχυρίζεται πως η κριτική συνετάχθη από πελάτη που χρησιμοποίησε το Wi-Fi του ξενοδοχείου και άρα είχε τη διεύθυνση IP του.

Η “κόκκινη σημαία” συνοδεύεται αυτή τη στιγμή στο site της εταιρείας από την εξής προειδοποίηση: “Η TripAdvisor έχει βάσιμες ενδείξεις που την οδηγούν να πιστέψει πως άτομα που συνδέονται με το ξενοδοχείο αυτό ενδέχεται να έχουν συντάξει ταξιδιωτικές κριτικές για την επιχείρηση αυτή. Καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε να εντοπίζουμε ύποπτο περιεχόμενο και εργαζόμαστε συνεχώς προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούμε κατά την πρόσβαση σε ταξιδιωτικές κριτικές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024