Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤην προσεχή Πέμπτη η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΤΕΚ

Την προσεχή Πέμπτη η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΤΕΚ

Στις σημερινές πραγματικότητες της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου με ιδιαίτερη έμφαση στις αρνητικές πτυχές του Κυπριακού Τουρισμού,στις αναγκαίες προϋποθέσεις για τουριστική βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της Κύπρου και στις καινοτόμες και […]

Στις σημερινές πραγματικότητες της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου με ιδιαίτερη έμφαση στις αρνητικές πτυχές του Κυπριακού Τουρισμού,<...>στις αναγκαίες προϋποθέσεις για τουριστική βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της Κύπρου και στις καινοτόμες και πρωτοποριακές θεσμικές και άλλες τομές που επιβάλλεται να προωθηθούν τάχιστα από την Πολιτεία, ώστε ο μελλοντικός τουρισμός της Κύπρου να αναπτύσσεται αειφορικά και πάνω σε στερεά θεμέλια, θα αναφερθεί μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου – ΣΤΕΚ, κ. Ρένος Σολομίδης, στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2005.

Τη Συνέλευση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λιλλήκας, ο Πρόεδρος του Κ.Ο.Τ. κ. Φώτης Φωτίου, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Βύρωνας Κρανιδιώτης και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΔΙΞΕ κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης.

Ακόμη, στη Συνέλευση θα παρακαθήσουν ο Πρέσβης της Ελλάδας, Υπουργοί, Βουλευτές, Αρχηγοί και εκπρόσωποι Κομμάτων, αξιωματούχοι των τραπεζικών ιδρυμάτων του τόπου, του Κ.Ο.Τ., της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ, των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματικών συνδέσμων του ευρύτερου τομέα ταξιδίων και τουρισμού και των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024