Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤις δραστηριότητες της στην Ινδία επεκτείνει η Amadeus

Τις δραστηριότητες της στην Ινδία επεκτείνει η Amadeus

Συνεργασία με την Amadeus υπέγραψε πρόσφατα η αεροπορική εταιρία Indian Airlines, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στοηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων `Amadeus Electronic Ticket Server` (ETS). Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με την […]

Συνεργασία με την Amadeus υπέγραψε πρόσφατα η αεροπορική εταιρία Indian Airlines, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στο<...>ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων `Amadeus Electronic Ticket Server` (ETS). Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με την IBM, η οποία θα αναλάβει την εναρμόνιση των διαδικασιών και των συστημάτων της Indian με τα δεδομένα ηλεκτρονικών κρατήσεων της IATA.

“Η Indian Airlines προχώρησε ένα ακόμα βήμα και θα προσφέρει ηλεκτρονικά εισιτήρια μέχρι το τέλος της χρονιάς” δήλωσε ο κ. Anil Goyal, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, ο οποίος ευελπιστεί η εταιρία να ανταποκριθεί έγκαιρα στον στόχο της IATA για ηλεκτρονική μόνο διάθεση εισιτηρίων έως το τέλος του 2007.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την Amadeus, οι λύσεις της οποίας ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες μας, όσον αφορά τα λειτουργικά οφέλη και τις περικοπές κόστους για την Indian Airlines” πρόσθεσε.

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια διευκολύνουν όμως τη ζωή και των ταξιδιωτών, καθώς το check-in γίνεται ευκολότερο, οι υπηρεσίες μέσω Διαδικτύου είναι περισσότερες και τα χαμένα εισιτήρια αντικαθίστανται ευκολότερα και γρηγορότερα.

Όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος της Amadeus, κ. Φρειδερίκη Σπάγνου, “είμαστε περήφανοι που η Indian Airlines επέλεξε την Amadeus και η συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας, εξαιτίας της αναπτυσσόμενης αγοράς της Ινδίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024