Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕλληνοαυστραλός ο νέος ιδιοκτήτης του Sheratοn Mirage Resort στην Αυστραλία

Ελληνοαυστραλός ο νέος ιδιοκτήτης του Sheratοn Mirage Resort στην Αυστραλία

Στην ιδιοκτησία του Ελληνοαυστραλού πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία, κ. Γεώργιου Ράπτη, περιήλθε πρόσφατα το Sheratοn Mirage Resortστην Χρυσή Ακτή της Κουινσλάνδης, έναντι του ποσού των 82 εκατ. δολαρίων. Το Sheratοn Mirage Resort […]

Στην ιδιοκτησία του Ελληνοαυστραλού πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία, κ. Γεώργιου Ράπτη, περιήλθε πρόσφατα το Sheratοn Mirage Resort<...>στην Χρυσή Ακτή της Κουινσλάνδης, έναντι του ποσού των 82 εκατ. δολαρίων.

Το Sheratοn Mirage Resort κατασκευάστηκε το 1987 από τον κ. Κρίστοφερ Σκέις και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Αυστραλίας. Σχολιάζοντας ο κ. Ράπτης την νέα αυτή αγορά την χαρακτήρισε “μακροχρόνια επένδυση της επιχείρηση του”.

Όπως επισημαίνουν οικονομικοί αναλυτές, οι επιχειρήσεις του κ. Ράπτη επεκτείνονται όλο και περισσότερο στον κλάδο της φιλοξενίας με επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες, με πρόσφατο παράδειγμα την ανάληψη κατασκευής του ξενοδοχειακού συμπλέγματος Chevron Renaissance και αγοράς συνολικού κόστους 700 εκατ. δολαρίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024