Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔημήτρης Αβραμόπουλος: Το Ελληνικό Φεστιβάλ περνά το κατώφλι μιας νέας εποχής

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Το Ελληνικό Φεστιβάλ περνά το κατώφλι μιας νέας εποχής

“Το Ελληνικό Φεστιβάλ περνά το κατώφλι μιας νέας εποχής, με αναβαθμισμένο πρόγραμμα, με νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από διαπρεπείς προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Γιώργο Λούκο

“Το Ελληνικό Φεστιβάλ περνά το κατώφλι μιας νέας εποχής, με αναβαθμισμένο πρόγραμμα, με νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο<...>από διαπρεπείς προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Γιώργο Λούκο, ο οποίος ως γνωστό με έδρα την Γαλλία έχει καταξιωθεί στον χώρο του πολιτισμού διεθνώς και θεωρείται ένας από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες του χώρου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, στην χτεσινή παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύριων 2006.

“Με το νέο ξεκίνημα” πρόσθεσε “σηματοδοτούμε μια νέα περίοδο για τον πολιτισμό και τον τουρισμό της χώρας μας, προωθώντας τον πολιτιστικό τουρισμό, σκοπό του Φεστιβάλ Αθηνών, όπως τον είχαν εμπνευσθεί και οι ιδρυτές του”.

“Για το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης το Ελληνικό Φεστιβάλ αποτελεί μοχλό προβολής της διεθνούς εικόνας της χώρας μας, αλλά και χώρο πολιτιστικής έκφρασης και δημιουργίας” όπως τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε πως “το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης μέσω του ΕΟΤ υποστηρίζει και επιχορηγεί το Ελληνικό Φεστιβάλ με 3,5 εκατ. ευρώ, όπως και το Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών, ώστε σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Ελληνικού Φεστιβάλ να προχωρήσουμε δυναμικά, στην ποιοτική αναβάθμιση των δύο διεθνών πολιτιστικών γεγονότων, καθιστώντας τα εφάμιλλα των αντίστοιχων φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα διεθνώς, προς όφελος των Ελλήνων πολιτών και των εκατομμυρίων επισκεπτών που φιλοξενούμε στην χώρα μας κάθε χρόνο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024