Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Urban Adventures αναστέλλει τις εκδρομές στο Σινά
Ταξιδιωτικά γραφεία

Το Urban Adventures αναστέλλει τις εκδρομές στο Σινά

Το διεθνές ταξιδιωτικό γραφείο Urban Adventures αναστέλλει προσωρινά τις εκδρομές προς το Μοναστήρι της Αγ. Αικατερίνης και το όρος Σινά έως την 1η Μαρτίου 2014.

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στη Χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο, το ταξιδιωτικό γραφείο Urban Adventures αναστέλλει προσωρινά τις εκδρομές προς το Μοναστήρι της Αγ. Αικατερίνης και το όρος Σινά έως την 1η Μαρτίου 2014.

Υπενθυμίζεται ότι η ισλαμική οργάνωση Ansar Bait al-Maqdis ανέλαβε την ευθύνη για την πρόσφατη επίθεση κατά τουριστικού λεωφορείου στο Σινά. Δύο νοτιοκορεάτες τουρίστες και ο αιγύπτιος οδηγός του λεωφορείου σκοτώθηκαν κατά την επίθεση. Η οργάνωση προειδοποίησε τους τουρίστες να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο “πριν είναι πολύ αργά” και απείλησε να επιτεθεί σε οποιονδήποτε παραμείνει στη χώρα μετά τις 20 Φεβρουαρίου

“Όλες οι άλλες εκδρομές της εταιρείας στα θέρετρα της Ερυθράς Θάλασσας και στο Sharm el-Sheikh, καθώς και στο Κάιρο συνεχίζονται κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα, υπό τη συνοδεία ντόπιων τουριστικών οδηγών, οι οποίοι έχουν ανά πάσα στιγμή ενημέρωση για την κατασταση που επικρατεί. Η ασφάλεια των τουριστών αποτελεί την αρχική προτεραιότητά μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τουριστικό γραφείο.

Άλλα πακέτα της Urban Adventures που εξακολοθούν να “τρέχουν” στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας περιλαμβάνουν την εκδρομή Egyptian Farming 101, η οποία οδηγεί τους τουρίστες μακριά από τα θέρετρα, μέσα στην έρημο, εκείόπου θα βοηθήσουν την αγροτική παραγωγή και θα ενημερωθούν για το πως οι ντόπιοι κάτοικοι ζούσας από τη γη εδώ και αιώνες.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Οκτώβριο 2009 από την Intrepid Travel και τον όμιλο WHL Group.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024