Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑγώνες Kite Surf στη θαλάσσια περιοχή των Μύλων – ¶η Γιάννη Λευκάδας

Αγώνες Kite Surf στη θαλάσσια περιοχή των Μύλων – ¶η Γιάννη Λευκάδας

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας διοργανώνει στις 15 και 16 Ιουλίου 2006, αγώνες Kite Surf στη θαλάσσιαπεριοχή των Μύλων – `Αη Γιάννη Λευκάδας, μαγνητίζοντας για ακόμη μια […]

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας διοργανώνει στις 15 και 16 Ιουλίου 2006, αγώνες Kite Surf στη θαλάσσια<...>περιοχή των Μύλων – `Αη Γιάννη Λευκάδας, μαγνητίζοντας για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον δεκάδων οπαδών των θαλασσίων σπορ, αλλά και τουριστών του νησιού.

Η διοργάνωση των αγώνων με τίτλο Kite Surf-Open 2006, γίνεται στο πλαίσιο προβολής και ανάδειξης του νέου αυτού αθλήματος, που ευνοείται λόγω των ιδανικών συνθηκών που επικρατούν στην εν λόγω περιοχή και που την καθιστούν μοναδική για τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Το Kite Surfing, προέρχεται από το συνδυασμό πολλών άλλων αθλημάτων (windsurfing, waterski, wakeboard, paragliding) και από μία άποψη θα μπορούσε να θεωρηθεί η φυσική εξέλιξη του windsurfing, αφού η χρήση ελαφρύτερου εξοπλισμού προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στον αναβάτη. Ο αναβάτης χρησιμοποιεί ένα μικρό σκάφος, το οποίο οδηγεί, ενώ κρατά τη μάτσα, που τον συνδέει με μακριά σχοινιά με τον αετό.

Ο Kitesurfer δεν χρειάζεται να κυνηγά τον πολύ αέρα. Από τα 2-3 bft μπορεί κάποιος να επιδοθεί στο συγκεκριμένο άθλημα εκτελώντας εντυπωσιακούς ελιγμούς και ψηλά άλματα.

Οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε 3 διαφορετικές κατηγορίες: Free Style, Best Trick και Hang Time. Όσοι επιθυμούν μπορούν να διαγωνισθούν σε μία ή περισσότερες κατηγορίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024