Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑισιοδοξία για την τουριστική κίνηση στη Ρόδο

Αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση στη Ρόδο

Αισιοδοξία, είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στην τουριστική αγορά της Ρόδου, καθώς αναμένεται αύξηση σχεδόν από όλες τις τουριστικές αγορές,με εξαίρεση εκείνη της Αγγλίας, όπου αναβάλλονται οι κρατήσεις με την […]

Αισιοδοξία, είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στην τουριστική αγορά της Ρόδου, καθώς αναμένεται αύξηση σχεδόν από όλες τις τουριστικές αγορές,<...>με εξαίρεση εκείνη της Αγγλίας, όπου αναβάλλονται οι κρατήσεις με την προσδοκία ότι θα μπορέσουν να `κλείσουν` σε καλύτερες τιμές αργότερα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο πρόεδρος του, κ. Βασίλης Μηναϊδης, ενημέρωσε τα μέλη για τις συνομιλίες που είχε κατά την διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB στη Γερμανία, καθώς και για τα μηνύματα που εισέπραξε.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ενημέρωση και για τις εκλογές της ΠΟΞ που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 29 Μαρτίου, καθώς επίσης και για την επιστολή που στάλθηκε στη νέα υπουργό τουρισμού κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, αναφορικά με τα θέματα που εκκρεμούν για τον κλάδο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024