Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναγκαία η ομαλή λειτουργία των Ολυμπιακών Αερογραμμών για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού

Αναγκαία η ομαλή λειτουργία των Ολυμπιακών Αερογραμμών για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού

Την αναγκαιότητα ομαλούς λειτουργίας των Ολυμπιακών Αερογραμμών για τη στήριξη του τουρισμού της Αττικής ως αστικού προορισμού αλλά και των νησιωτικών περιοχών, επεσήμανε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής […]

Την αναγκαιότητα ομαλούς λειτουργίας των Ολυμπιακών Αερογραμμών για τη στήριξη του τουρισμού της Αττικής ως<...> αστικού προορισμού αλλά και των νησιωτικών περιοχών, επεσήμανε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής κ. Ιωάννης Ρέτσος, μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel.

Από την άλλη πλευρά όμως, δυσκολίες φαίνεται να αντιμετωπίζει η διαδικασία πώλησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, καθώς όπως σημείωσε και το μέλος του Δ. Σ. της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας κ. Γρηγόρης Κωσταντέλος “είναι δύσκολη η περίοδος για αγοραπωλησίες στο κλάδο των αερομεταφορών. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κωσταντέλος υπογράμμισε στον κ. Χάρη Ντιγριντάκη ότι “κατά το πρόσφατο παρελθόν έγινε μπαράζ λαθών και εσφαλμένοι χειρισμοί από την προηγούμενη κυβέρνηση και πρότερες διοικήσεις της Ο. Α., πράξεις που συνέβαλαν στη δημιουργία υψηλών ζημιών και στο νέο εταιρικό σχήμα με την επωνυμία Olympic Airlines.

Το μέλος του Δ. Σ. της ΕΧΠΑ επισήμανε ακόμη ότι δε βλέπει νέους `παίκτες` να εισέρχονται στη διαδικασίας πώλησης του κρατικού αερομεταφορέα, κάτι που συνέβαινε σε προηγούμενους διαγωνισμούς”, υποστηρίζοντας τη συμβολή της εταιρίας στην προώθηση και υποστήριξη του τουρισμού.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Business & Travel, προς το παρόν δεν υπάρχει αισιοδοξία από κυβερνητικής πλευράς για την έλευση μιας εγνωσμένης αξίας αεροπορικής εταιρίας για την Ο.Α., καθώς ήδη από ορισμένους επιχειρηματίες έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για ορισμένα τμήματα της μαμάς εταιρίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η όλη διαγωνιστική διαδικασία θα εντατικοποιηθεί από τα μέσα Ιανουαρίου, ενώ η λήξη της προσδιορίζεται για τα τέλη Μαρτίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024