Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑβραμόπουλος: Η κυβέρνηση στηρίζει πλήρως το αυτοκινητοδρόμιο της Πάτρας

Αβραμόπουλος: Η κυβέρνηση στηρίζει πλήρως το αυτοκινητοδρόμιο της Πάτρας

Την πολυπόθητη δέσμευση της Κυβέρνησης για στήριξη του έργου του Αυτοκινητοδρομίου στην Πάτρα, έλαβαν πρόσφατα οι εμπλεκόμενοι επενδυτές του έργου δια στόματος του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος είχε επισκεφτεί την Αχαϊκή Πρωτεύουσα…

Την πολυπόθητη δέσμευση της Κυβέρνησης για στήριξη του έργου του Αυτοκινητοδρομίου στην Πάτρα,<...> έλαβαν πρόσφατα οι εμπλεκόμενοι επενδυτές του έργου δια στόματος του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος είχε επισκεφτεί την Αχαϊκή Πρωτεύουσα, στα πλαίσια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Χαρακτηριστικά, μάλιστα, η δήλωση του κ. Αβραμόπουλου, ήταν ότι αυτό το έργο το υποστηρίζουμε πλήρως.

Από την άλλη ο κ. Ευάγγελος Φλωράτος, πρόεδρος της `Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.` σχολιάζοντας την έκβαση της συζήτησης με τον υπουργό δήλωσε ότι “ουσιαστικά μας είπε, προχωρήστε. Ένα τέτοιο έργο υλοποιείται από τους τοπικούς παράγοντες και τους επενδυτές. Αυτό που θέλαμε είναι να εξασφαλίσουμε τη στήριξη της Κυβέρνησης και επ` αυτού υπήρξαν διαβεβαιώσεις”.

Φαίνεται όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πελοπόννησος`, πως και οι όποιες επιφυλάξεις είχαν νωρίτερα οι επενδυτές έχουν πλέον αρθεί. Τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές είναι σε διαρκή επαφή για τη σύνταξη του προσυμφώνου, που θα υπογραφεί την ερχόμενη Πέμπτη και όπως έχει συμφωνηθεί – θα συνοδεύεται από 200.000 ευρώ ως προκαταβολή. Μέχρι τις 30 Απριλίου θα πρέπει να μπουν οι υπογραφές και στο οριστικό συμβόλαιο για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Σε άλλη περίπτωση οι επενδυτές χάνουν την προκαταβολή. Η εκ μέρους τους όμως αποδοχή και μόνο αυτού του όρου, έρχεται να καταδείξει την ωριμότητα του σχεδιασμού και το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση βρίσκεται πια στο τελικό της στάδιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024