Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιεθνές Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης στη Χαλκιδική

Διεθνές Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης στη Χαλκιδική

Χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν το χορό της «φιλίας των λαών» σε δήμους της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης που […]

Χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν το χορό της «φιλίας των λαών» σε δήμους της Χαλκιδικής<...>, στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης που διοργανώνει ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου.

Συγκροτήματα από τη Βουλγαρία, τη Γεωργία, την Ιταλία, τη Σερβία, την Τουρκία, την Τσεχία, την Ουγγαρία, την Ταϊβάν και την Ελλάδα θα χορέψουν από σήμερα Πέμπτη, έως και τις 15 Αυγούστου παραδοσιακούς χορούς σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα των δήμων Πολυγύρου, Παναγίας, Σιθωνίας, Σταγείρων – Ακάνθου, Ανθεμούντος, Παλλήνης, Τορώνης, Τρίγλιας και Καλλικράτειας. Ελληνικούς χορούς θα παρουσιάσουν σύλλογοι από τον Πολύγυρο, τη Θεσσαλονίκη και το νομό Πέλλας. Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024