Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυναμική παρουσία της Λευκάδας στη διεθνή έκθεση “Holiday World” της Πράγας
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας

Δυναμική παρουσία της Λευκάδας στη διεθνή έκθεση “Holiday World” της Πράγας

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λευκάδας – Ν.Ε.Τ.Π. Ν. Λευκάδας στην 17η διεθνή τουριστική έκθεση `Holiday World` της Πράγας, που διοργανώθηκε από 14 – 17 Φεβρουαρίου 2008 […]

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λευκάδας – Ν.Ε.Τ.Π. Ν. Λευκάδας στην 17η διεθνή τουριστική έκθεση `Holiday World` της Πράγας, που διοργανώθηκε από 14 – 17 Φεβρουαρίου 2008 στο εκθεσιακό Κέντρο<...>Vystaviste, στο χώρο του ΕΟΤ και σε περίπτερο της Π.Ι.Ν. Παρουσιάζοντας το τουριστικό προφίλ του Νομού στην Πράγα, στελέχη της Νομαρχίας έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει ο Νομός και αξίζει να επιλεγεί ως τόπος τουριστικού προορισμού από τους Τσέχους τουρίστες.

Στην εν λόγω έκθεση συμμετείχαν περισσότερες από 50 χώρες ως εκθέτες, 7.500 περίπου επαγγελματίες τουρισμού, 1.000 περίπου εκπρόσωποι ΜΜΕ, ενώ την επισκέφθηκαν περίπου 45.000 άτομα. Η ροή των επισκεπτών, κοινού και επαγγελματιών ήταν πυκνή, από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της έκθεσης και κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας – ΝΕΤΠ εκπροσωπήθηκε από τον Νομάρχη Λευκάδας και Πρόεδρο της ΝΕΤΠ, κ. Κώστα Αραβανή, το Νομαρχιακό Σύμβουλο και αναπλ. μέλος της ΝΕΤΠ, κ. Ιωάννη Καρτάνο, την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τουρισμού – Πολιτισμού, Εμπορίου και τακτ. Μέλος της ΝΕΤΠ κα. Ευαγγ. Σταύρακα, τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ και τακτ. μέλος της ΝΕΤΠ κ. Γεώργιο Κούρτη, τον Δήμαρχο Μεγανησίου και εκπρόσωπο της ΤΕΔΚ, κ. Ευστάθιο Ζαβιτσάνο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Γεράσιμο Γεωργάκη, τον κ. Σολδάτο Δημήτριο τακτ. μέλος της ΝΕΤΠ, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Λευκάδας καθώς και από τον κ. Σπ. Κολυβά εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικ. Δωματίων-Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας.

Η εν λόγω αντιπροσωπεία μαζί με την κα. Ειρήνη Τασιούλα, υπάλληλο του Γραφείου ΕΟΤ Πράγας, επισκέφτηκαν τα τουριστικά γραφεία VIAMARE, ALEX, AEOLOS, FIRO, VTT, MILE, ZVIROH TRAVEL, DATOUR κ.λ.π., που διοργανώνουν ταξίδια στο Νομό Λευκάδας και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της τουριστικής κίνησης προς το Νομό. Έγιναν επίσης σημαντικές επαφές για την προώθηση του συνολικού τουριστικού προϊόντος του Νομού με εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Το περίπτερο της Λευκάδας επισκέφθηκαν: ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Πράγα κ. Βασίλης Εικοσιπένταρχος, ο Διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ Πράγας κ. Θεοδώρου, ο Εμπορικός ακόλουθος της Πρεσβείας μας κ. Καραϊσκάκης, καθώς και εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων: DANIELA TRAVEL, ASKAMNIA, BOHEMIA TRAVEL, EMMA, GLOBAL EXPRESS BTI, ADVENTURE PLUS, DAN TOUR,TUR CEST, AREAT TOUR, MAXIM, ZLATKA, CONTI, EVENT TOUR, FIRO, IDEAL TOUR, PARTNER κ.λ.π., στους οποίους προσφέρθηκαν ειδικά ντοσιέ με ενημερωτικό-διαφημιστικό υλικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024