Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυσαρεστημένα από τις διαδικασίες μεταφοράς μαθητών στα σχολεία τα γραφεία ταξιδίων της Θεσσαλονίκης

Δυσαρεστημένα από τις διαδικασίες μεταφοράς μαθητών στα σχολεία τα γραφεία ταξιδίων της Θεσσαλονίκης

Τη δυσαρέσκεια τους για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, κατά την επιλογή των επιχειρηματιώνγια τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, εξέφρασαν εκπρόσωποι των γραφείων ταξιδίων της συμπρωτεύουσας, […]

Τη δυσαρέσκεια τους για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, κατά την επιλογή των επιχειρηματιών<...>για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, εξέφρασαν εκπρόσωποι των γραφείων ταξιδίων της συμπρωτεύουσας, στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, την περασμένη Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2005.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των γραφείων ταξιδίων έκαναν λόγο για κατευθυνόμενους διαγωνισμούς και μεθοδεύσεις και σημείωσαν ότι ενώ συνάδελφοί τους έδωσαν χαμηλότερες τιμές τελικά επιλέχθησαν προτάσεις με υψηλότερες τιμές.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντινομάρχης Εμπορίου, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Γιώργος Τσαμασλής ανέφερε ότι “δεν υπήρξαν ενστάσεις στη διαδικασία”, ενώ όπως τόνισε “μετά τον άκαρπο διαγωνισμό η νομαρχία μπορούσε να προβεί σε ανάθεση του έργου, αλλά τελικά έγινε νέος διαγωνισμός με τη διαδικασία της υποβολής προσφορών”. Πρόσθεσε δε ότι “από τις 48 προσφορές που έγιναν επιλέχθησαν 42 δίνοντας έργο σε περισσότερους ανθρώπους από ό,τι στο παρελθόν”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Νομάρχης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, προσανατολίζεται στη σύσταση, από την επόμενη χρονιά, διαπαραταξικής επιτροπής, η οποία θα έχει ως έργο της την εξέταση του θέματος μίσθωσης των λεωφορείων για την μεταφορά των μαθητών και θα παίρνει τις ανάλογες αποφάσεις. Όπως σημείωσε, στην επιτροπή θα μετέχουν εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, του ΟΑΣΘ, των ΚΤΕΛ και των τουριστικών πρακτορείων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024