Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΈκθεση με αφίσες του ΕΟΤ στο Λονδίνο
Εγκαίνια από τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης

Έκθεση με αφίσες του ΕΟΤ στο Λονδίνο

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος εγκαινίασε προχθές το βράδυ στα Harrods του Λονδίνου έκθεση με αφίσες του ΕΟΤ από το 1929 έως και σήμερα. Στο γνωστό πολυκατάστημα για τη χρονική περίοδο μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου η χώρα μας…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος εγκαινίασε προχθές το βράδυ στα Harrods του Λονδίνου έκθεση με αφίσες του ΕΟΤ από το<...> 1929 έως και σήμερα. Στο γνωστό πολυκατάστημα για τη χρονική περίοδο μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου η χώρα μας διαφημίζεται σε 10 από τις 72 βιτρίνες, προβάλλονται βίντεο διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ, καθώς επίσης και διανέμεται έντυπο υλικό σε κεντρικά σημεία του Harrods. Παράλληλα οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν την ελληνική κουζίνα στο εστιατόρια του πολυκαταστήματος. Σημειώνεται ότι στην πίσω όψη όλων των αποδείξεων για οιαδήποτε αγορά στα Harrods προβάλλεται η Ελλάδα, μέσω του διαφημιστικού της λογότυπου, καθώς και ενός σύντομου κειμένου, για τη χρονική περίοδο του Φεβρουαρίου.

Ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους που αποτελούν σημείο ελληνικής αναφοράς, είδε τα video walls, τα οποία προέβαλλαν την ελληνική καμπάνια, καθώς και τα σημεία διανομής έντυπου υλικού. Σύμφωνα με τους αρμοδίους, υπολογίζεται ότι 1 εκατ. πολίτες θα επισκεφθούν τα Harrods το διάστημα της διαφημιστικής καμπάνιας της Ελλάδος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024