Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκτός του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του Ο.Ε.Ε. τα ξενοδοχεία 1* της Μαγνησίας

Εκτός του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του Ο.Ε.Ε. τα ξενοδοχεία 1* της Μαγνησίας

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, κ. Πέκια Ευστάθιο έστειλε πριν λίγες μέρες η Ένωση Ξενοδόχων του Ν. Μαγνησίας, αιτούμενη να μάθει τους λόγους για τους οποίους αποκλείστηκαν…

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, κ. Πέκια Ευστάθιο έστειλε πριν λίγες μέρες η Ένωση Ξενοδόχων<...>του Ν. Μαγνησίας, αιτούμενη να μάθει τους λόγους για τους οποίους αποκλείστηκαν από το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού τα ξενοδοχεία 1* της περιοχής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή της η Ένωση “θα έπρεπε τα 10άδες ξενοδοχεία-μέλη μας που ανήκουν στην κατηγορία 1* να λάβουν μια τεκμηριωμένη απάντηση με τους λόγους για τους οποίους εξαιρέθηκαν από το πρόγραμμα”.

“Στα πλαίσια των προσπαθειών για τόνωση του εσωτερικού τουρισμού, θα πρέπει να συμπεριληφθούν τα 1* καταλύματα στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας και να δοθεί παράταση, ώστε να προλάβουν να ενημερωθούν και να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι” καταλήγει η επιστολή.

Σημειώνεται τέλος ότι για το θέμα αυτό η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας είχε στείλει στο παρελθόν και άλλη επιστολή στον πρόεδρο του Οργανισμού, χωρίς ωστόσο, όπως καταγγέλλει να λάβει κάποια απάντηση. Αντίθετα, κοινοποιήθηκαν στην Ένωση επιστολές του Γραφείου του Υπουργού και του Υφυπουργού Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, με τις οποίες καλείται ο πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. να προβεί σε περαιτέρω αξιολόγηση του θέματος και στη διενέργεια των απαραίτητων ενεργειών εντός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων του και της νομιμότητας και να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους – δηλαδή την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας για τις ενέργειές του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024