Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕλλάδα – στρατηγικός προορισμός του Natalie Tours
Ρωσικός τουρισμός

Ελλάδα – στρατηγικός προορισμός του Natalie Tours

Από τις 26 έως τις 30 Απριλίου 2009 στην Κρήτη στο ξενοδοχείο Atlantica Sensatori 5* θα διεξαχθει το 2ο συνέδριο του Natalie Tours, με τη συμμετοχη περισσότερων από 180 εκπροσώπων […]

Από τις 26 έως τις 30 Απριλίου 2009 στην Κρήτη στο ξενοδοχείο Atlantica Sensatori 5* θα διεξαχθει το 2ο συνέδριο του Natalie Tours, με τη συμμετοχη περισσότερων από<...> 180 εκπροσώπων των τουριστικων οργανισμών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας.

Το 2008, αποφασίστηκε να συμπεριληφθεί η Ελλάδα στον αριθμό των στρατηγικών προορισμων της εταιρείας Natalie Tours. Η ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών και τα προγράμματα διακοπών αφορούν την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω, καθώς και περιηγήσεις στα αξιοθέατα της Αθήνας: η εταιρεία έχει συνάψει συμβάσεις με τις καλυτερες αλυσίδες ξενοδοχείων (συμπεριλαμβανομένων, Atlantica Hotels & Resorts) και με τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις – π.χ., Transaero, Aeroflot ή Ολυμπιακή Αεροπορία. Εκτός από τη Μόσχα, έγιναν και προγράμματα διακοπών από άλλες περιοχες, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων Yekaterinburg, Perm, Samara, Voronezh.

Προσπαθώντας για την απλοποίηση της πρόσβασης σε ενα νέο προορισμο, το «Natalie Tours» απέκτησε πλειοψηφική συμμετοχή στην εταιρεία Πάνθεον, η οποια εχει 15 χρόνια εργασίας στην ελληνική αγορά και τη φήμη ενός αξιόπιστου ταξιδιωτικού πράκτορα. Μαζί με τους εταίρους της η Natalie Tours ανελαβε να στείλει στην Ελλάδα 50.000 τουρίστες, με 35.000 να αποτελει το μεριδιο του Natalie Tours και 15.000 το μερίδιο της Πάνθεον. Ωστόσο, η κρίση προσαρμοσε τα σχέδια αυτά, και ο συνολικός αριθμος των τουριστων της Natalie Tours προς την Ελλάδα ανήλθε σε περίπου 30 χιλιάδες τουρίστες μη συμπεριλαμβανοντας τους πελάτες της Πάνθεον. Ο απόλυτος προορισμός της Ελλάδας, η Κρητη είχε πάνω από 20.000 αφίξεις.

Αυτό επέτρεψε στην εταιρεία κατά το πρώτο έτος, να γίνει ο ηγέτης στην αποστολή τουριστών προς τα ελληνικά νησιά (σύμφωνα με το ελληνικό προξενείο) και η σταθερή διαφήμιση από τον προϋπολογισμό του Natalie Tours, έχει προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στην περιοχή και συνέβαλε στην αύξηση του ενδιαφέροντος για την Ελλάδα.

Το 2009 η Ελλάδα παραμένει μια από τις προτεραιότητες του Natalie Tours. Το φάσμα των παρεχομενων υπηρεσιων περιλαμβανει, όπως και κατά την προηγούμενη χρονιά, προγράμματα διακοπών προς την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κω, επιπλέον, το Natalie Tours συμπεριλαμβανει την Κέρκυρα στους προορισμους της, για πρώτη φορά το 2009. Για τα πρώτα δύο νησιά, εκτός από τις πτήσεις από τη Μόσχα, πραγματοποιουνται προγραμματισμένες προσφορές διακοπών απευθείας από Σαμάρα, Αικατερίνμπουργκ, Αγία Πετρούπολη και το Μινσκ. Επίσης, στην Ελλάδα πραγματοποιειται πρωτοτυπο προγραμμα διακοπών του Natalie Tours, που ονομάζεται “Ενήλικες και παιδιά”, με μοναδικά προγράμματα διασκεδασης και ενασχολησης για παιδιά διαφόρων ηλικιών.

Παρά την κρίση, το 2009 η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει σημαντικά τη ροη τουριστων σε σύγκριση με το 2008, η οποία θα ενισχύσει την ηγετικη της θεση στον τουρισμο της Ελλάδας. Ειδικότερα, σε αυτό θα συμβάλει μια αποκλειστική συνεργασια με την Atlantica Hotels & Resorts.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024