Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνδιαφέρον ομογενή επιχειρηματία για κατασκευή τουριστικών εγκαταστάσεων στη Θάσο

Ενδιαφέρον ομογενή επιχειρηματία για κατασκευή τουριστικών εγκαταστάσεων στη Θάσο

Ενδιαφέρον για την κατασκευή τουριστικών εγκαταστάσεων στη Θάσο εκδήλωσε πρόσφατα Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος είναι επικεφαλής ομάδας Σουηδών επιχειρηματιών. Το ύψος της εν λόγω επένδυσης, που θα γίνει στα […]

Ενδιαφέρον για την κατασκευή τουριστικών εγκαταστάσεων στη Θάσο εκδήλωσε πρόσφατα Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας,<...> ο οποίος είναι επικεφαλής ομάδας Σουηδών επιχειρηματιών.

Το ύψος της εν λόγω επένδυσης, που θα γίνει στα πρότυπα μονάδων, που προτιμούν οι Σουηδοί, εκτιμάται στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ μέχρις στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί το `περιεχόμενο` της επένδυσης, καθώς δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία για τη συμφωνία των δύο μερών (επιχειρηματία – ΝΑ Καβάλας).

Ο ομογενής επιχειρηματίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών του νομού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την προβολή του νομού Καβάλας, στην Κοπεγχάγη και στο Μάλμοε.

Ο νομάρχης Καβάλας, κ. Θεόδωρος Καλλιοντζής υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι “η περιοχή της Καβάλας φιλοδοξεί να θεωρείται ίσως από τις πιο όμορφες της Ελλάδας”. Επισήμανε δε ότι “στόχος της προσπάθειας προβολής του νομού είναι να καταστεί ο τουρισμός κινητήρια δύναμη για την `άνθιση` της οικονομίας. Ενώ, τόνισε ότι “οι Έλληνες της Διασποράς αποτελούν ένα δυναμικό κομμάτι του Ελληνισμού και συμβάλλουν στην προβολή της Ελλάδας.

Να υπενθυμιστεί ότι κατά την παραμονή στις δύο πόλεις της Σκανδιναβίας η αντιπροσωπεία του νομού Καβάλας είχε συναντήσεις και με τους τουριστικούς πράκτορες της περιοχής, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τις δυνατότητες, που προσφέρονται για να προτιμήσουν, από τη νέα τουριστική περίοδο, οι τουρίστες από την Σκανδιναβία αυτήν την ακριτική περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις στη Σουηδία αποτέλεσαν συνέχεια των εκδηλώσεων παρουσίασης του νομού, που ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο στη Στοκχόλμη με τίτλο `Γνωριμία με την Ελλάδα`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024