Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπίσκεψη Ομάδας Κινέζων Δημοσιογράφων στην Κρήτη
Επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Επίσκεψη Ομάδας Κινέζων Δημοσιογράφων στην Κρήτη

Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Ηρακλείου, δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης παρέθεσε τη Δευτέρα 18 Μαΐου δείπνο εργασίας σε ομάδα Κινέζων δημοσιογράφων, που επισκέπτεται το Ηράκλειο ως πρώτο σταθμό του ταξιδιού τους στην Κρήτη…

Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Ηρακλείου, δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης παρέθεσε τη Δευτέρα 18 Μαΐου δείπνο εργασίας σε ομάδα Κινέζων<...> δημοσιογράφων, που επισκέπτεται το Ηράκλειο ως πρώτο σταθμό του ταξιδιού τους στην Κρήτη. Η ομάδα των επισκεπτών που αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη κινεζικών ΜΜΕ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πόλη του Ηρακλείου και την Κρήτη, συνοδεύεται από στελέχη της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κουράκης αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τους Κινέζους δημοσιογράφους και τους ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τις πολιτιστικές και οικονομικές δράσεις της πόλης, καθώς και για την ευρύτερη ανάπτυξη του Ηρακλείου με έργα που πραγματοποιήθηκαν και παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αντιπροσωπεία των δημοσιογράφων και τα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, ενώ σήμερα θα επισκεφθούν το Αρχαιολογικό και το Λαογραφικό Μουσείο Ηρακλείου, την Ένωση Πεζών και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τα Χανιά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024