Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη Π. Γερουλάνου και Ertugrul Gunay στα μουσεία Ακρόπολης και Ισλαμικής Τέχνης
Επίσημη πρόσκληση στον Π. Γερουλάνο, για επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία

Επίσκεψη Π. Γερουλάνου και Ertugrul Gunay στα μουσεία Ακρόπολης και Ισλαμικής Τέχνης

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε μαζί με τον Τούρκο ομόλόγο του, Εrtugrul Gunay το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε […]

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε μαζί με τον Τούρκο ομόλόγο του, Εrtugrul Gunay το<…> Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας Τουρκίας, την Παρασκευή στην Αθήνα. Ο κ. Gunay συνοδευόταν από την αντιπροσωπεία του και ομάδα Τούρκων επιχειρηματιών.

Αμέσως μετά, κατά την Ιδρυτική Σύνοδο του Ανωτάτου Συμβουλίου υπό τους Πρωθυπουργούς των δύο χωρών, ο κ. Gunay αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη σύντομη αυτή περιήγηση στην Αθήνα που του προσέφερε ο κ. Γερουλάνος, σημειώνοντας ότι είναι περισσότερο βέβαιος παρά ποτέ ότι είναι τόσα πολλά αυτά που μας ενώνουν, που αποτελούν την ιδανική βάση για ενδυνάμωση της συνεργασίας μας σε πολιτισμό και τουρισμό.

Μετά το πέρας των εργασιών ο κ. Gunay απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στον κ. Γερουλάνο, προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία για τη συνέχιση των συνομιλιών τους και την περαιτέρω προώθηση των κοινών διακηρύξεων που υπέγραψαν για τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024