Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΕπίσκεψη Σπηλιωτόπουλου στο γκολφ Αφάντου Ρόδου
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Επίσκεψη Σπηλιωτόπουλου στο γκολφ Αφάντου Ρόδου

«Όταν βρίσκεται κανείς σε τέτοιους χώρους τότε εκ των πραγμάτων θα κάνει δύο σκέψεις” ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, επισκεπτόμενοςτο γκολφ Αφάντου, στα […]

«Όταν βρίσκεται κανείς σε τέτοιους χώρους τότε εκ των πραγμάτων θα κάνει δύο σκέψεις” ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, επισκεπτόμενος<...>το γκολφ Αφάντου, στα πλαίσια περιοδείας του στη Ρόδο.

Εξηγώντας είπε: “Η πρώτη αφορά στα εγκλήματα που έχουν γίνει στο παρελθόν, πως είναι δυνατόν τέτοια διαμάντια, που θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθεί, να έχουν εγκαταλειφθεί με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί συνθήκες υπανάπτυξης για τον τόπο. Η δεύτερη σκέψη είναι ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στον τουρισμό, και πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι τίποτα δεν είναι ίδιο όπως σαράντα χρόνια πριν, που δούλευαν με τον αυτόματο πιλότο. Τότε μπορεί να περίμεναν και όλα να ήταν έτοιμα”.

“Σήμερα” κατέληξε “πρέπει να τρέξουμε με ταχύτητα, να εξειδικευτούμε, να αυξήσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και κυρίως να φέρουμε στο μυαλό μας ότι η δημιουργία καινούργιων προϊόντων μπορεί να μας κάνει ανταγωνιστικούς για τα επόμενα χρόνια. Τέτοια προϊόντα είναι τα εξειδικευμένα γήπεδα γκολφ, είναι ο συγκεκριμένος τουρισμός και το συγκεκριμένο κοινό. Ήδη βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού και πιστεύω ότι πολύ σύντομα με ταχύτητα θα προχωρήσουμε, έτσι ώστε αυτή η εγκαταλελειμμένη έκταση να αποκτήσει μια καινούργια παρουσία, να γίνει ένας καινούργιος χώρος ανάπτυξης όχι μόνο για την Ρόδο αλλά και για την ίδια τη Ελλάδα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024