Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη του Γιάννη Διαμαντίδη στην Κέρκυρα
Συζήτηση για προβλήματα των παραγόντων του τουρισμού

Επίσκεψη του Γιάννη Διαμαντίδη στην Κέρκυρα

Την Κέρκυρα επισκέφθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης -μετά από πρόσκληση της βουλευτού Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ κας Aντζελας Γκερέκου– και στις […]

Την Κέρκυρα επισκέφθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης -μετά από πρόσκληση της βουλευτού Κέρκυρας<...> του ΠΑΣΟΚ κας Aντζελας Γκερέκου– και στις 10.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση με όλους τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Κέρκυρας στην Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Διαμαντίδης άκουσε τα αιτήματα και προβλήματα των παραγόντων του τουρισμού, της αλιείας, αλλά και των συλλόγων του νησιού, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε και με τον δήμαρχο Παξών κ. Σπύρο Μπογδάνο, ο οποίος ζήτησε από τον υπουργό να τεθεί ως προτεραιότητα η ανάγκη λειτουργίας μονάδας αφαλάτωσης για να επιλυθεί το υδρευτικό πρόβλημα του νησιού. Τόσο για τα θέματα της ακτοπλοΐας όσο και την ύδρευσης των νησιών, ο κ. Διαμαντίδης τόνισε ότι το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας επεξεργάζεται ολοκληρωμένες πολιτικές και λύσεις. Για το θέμα των αφαλατώσεων και της ύδρευσης των νησιών θα υπάρξει συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ.

Στη συνέχεια ο υπουργός επισκέφθηκε από τα Διαπόντια Νησιά την Ερεικούσσα, όπου και δεσμεύθηκε για τη δρομολόγηση λύσης στο λιμάνι τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024