Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίθεση μπράβων σε λουόμενους στην παραλία του Αγίου Κοσμά

Επίθεση μπράβων σε λουόμενους στην παραλία του Αγίου Κοσμά

Έντονα επεισόδια που οδήγησαν σε τραυματισμούς σημειώθηκαν την Παρασκευή (10 Αυγούστου) στην πλαζ του Αγ. Κοσμά μεταξύ λουομένων και υπαλλήλων της ιδιωτικής εταιρείας, που διαχειριζόταν την πλαζ, πριν αποδοθεί στον […]

Έντονα επεισόδια που οδήγησαν σε τραυματισμούς σημειώθηκαν την Παρασκευή (10 Αυγούστου) στην πλαζ του Αγ. Κοσμά μεταξύ λουομένων και υπαλλήλων της ιδιωτικής εταιρείας, που διαχειριζόταν την πλαζ, πριν αποδοθεί στον δήμο Ελληνικού. Περίπου<...> πενήντα άτομα τα οποία κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια επιτέθηκαν σε λουόμενους και εργαζόμενους του δήμου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Τα άτομα αυτά έκαναν χρήση των αντικειμένων αυτών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ορισμένοι δημότες. Το επεισόδιο έληξε όταν παρενέβη η Αστυνομία.

Ο Κώστας Παπαδιγενόπουλος, διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνου σε επικοινωνία του με τον Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στρατηγό Μπούτσικα Ιωάννη διαμαρτυρήθηκε για την μειωμένη παρουσία της Αστυνομίας στον τόπο των επεισοδίων και για μεροληπτική συμπεριφορά σε βάρος της Δημοτικής Αρχής και πολιτών που προστατεύουν την περιουσία του Δήμου και την ελεύθερη πρόσβαση στην πλαζ του Ελληνικού.

Ο κ. Μπούτσικας διαβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή η δύναμη της Αστυνομίας είναι επαρκής και ότι θα τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Τις βιαιοπραγίες των μπράβων των επιχειρηματιών σε βάρος των λουομένων στην παραλία του Ελληνικού καταδίκασε και το Κ.Κ.Ε. «Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Οι παραλίες ανήκουν στο λαό, η ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές είναι δικαίωμα. Παράνομη είναι η κατοχή και η εκμετάλλευσή τους από επιχειρηματίες. Παράνομη είναι η πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εκχωρεί και ευνοεί την εμπορευματοποίησή τους», είπε σε ανακοίνωση του το Κ.Κ.Ε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024