Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιτυχημένη η συμμετοχή της ΝΑ Λευκάδας στο Τουριστικό Πανόραμα

Επιτυχημένη η συμμετοχή της ΝΑ Λευκάδας στο Τουριστικό Πανόραμα

Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας – Ν.Ε.Τ.Π. Ν. Λευκάδας στην 10η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού `Τουριστικό Πανόραμα`, που διοργανώθηκε από τις 7 έως τις 10 Απριλίου 2005 στο […]

Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας – Ν.Ε.Τ.Π. Ν. Λευκάδας στην 10η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού<...> `Τουριστικό Πανόραμα`, που διοργανώθηκε από τις 7 έως τις 10 Απριλίου 2005 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ο.Λ.Π. Πειραιά, σε περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Να τονιστεί ότι η 10η επετειακή έκθεση `Τουριστικό Πανόραμα` αποτέλεσε τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη μέχρι σήμερα διοργάνωση της έκθεσης – θεσμού, με περισσότερα από 400 περίπτερα και 600 εκθέτες και συνεκθέτες. Στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης (κοινό, τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, αντιπροσωπείες σχολείων κ.λ.π.) – περίπου 50.000 – διενεμήθηκε έντυπο και οπτικοακουστικό διαφημιστικό υλικό και προσφέρθηκαν παραδοσιακά τοπικά προϊόντα του Νομού από νέους και νέες ντυμένους με παραδοσιακές στολές, που ευγενώς φρόντισε για την παρουσία τους ο Δήμος Ελλομένου.

Το περίπτερο της Λευκάδας επισκέφθηκαν ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δ. Αβραμόπουλος, ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Α. Λιάσκος, ο Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Π. Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφας, ο Γεν. Γραμματέας Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Τζοάννος, ο Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σ. Βόσδου, ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Ξ. Βεργίνης, ο οποίος παρέστη στα εγκαίνια της Έκθεσης και επισκέφθηκε δύο φορές το περίπτερο της Λευκάδας δίνοντας παράλληλα συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα και σε εκπροσώπους του έντυπου Τύπου, ο Αντινομάρχης Λευκάδας κ. Ζαβιτσάνος Ιωάννης, ο Γενικός Διευθυντής του Ε.Ο.Τ. κ. Κατσιγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Ελλομένου κ. Α. Γαζής, ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. Ν. Λευκάδας κ. Σ. Γαζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας κ. Θ. Κονδυλάτος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Τ.Ι.Ν. κ. Π. Σκληρός, υπηρεσιακοί παράγοντες, επιχειρηματίες και πολλοί Λευκαδίτες που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Επίσης, στο πλαίσιο της Έκθεσης, στις 6 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και εκπροσώπων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της Π.Ι.Ν.. Στη συνέντευξη, το Νομό Λευκάδας εκπροσώπησε ο Αντινομάρχης κ. Ζαβιτσάνος Ιωάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του Νομού και προσκάλεσε τους δημοσιογράφους να επισκεφθούν τη Λευκάδα για να ανακαλύψουν τα μνημεία του πολιτισμού της και τη μαγευτική της φύση.

Τέλος, να υπογραμμιστεί ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον εσωτερικό τουρισμό και θεωρεί ως σταθερή αξία για την ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού τον έλληνα ταξιδιώτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024